Masked singer

Hiljson Mandela za RTL.hr o nezaboravnom Čudnovištu: 'Pamtit ću ovo iskustvo zauvijek'

Ispod preslatkog Čudnovišta skrivao se Hiljson Mandela, a evo što kaže o ovom vanserijskom iskustvu

RTL.hr
01.05.2023 09:00

U posljednjoj emisiji showa 'Masked Singer' konačno smo otkrili tko je bio preslatko i čupavo klupko. Ispod maske Čudnovišta skrivao se Hiljson Mandela . Iako su detektivi već nakon nekoliko njegovih nastupa pretpostavili da se radi o njemu, sada je to i službeno. Uživali smo u njegovim romantičnim nastupima, a zašto je imao baš takav odabir pjesama i kako je uskladio sve svoje nastupe s ovima u showu, otkrio je u intervjuu za RTL.hr.

Kako je bilo sudjelovati u showu?

Odlično iskustvo, pamtit ću ovaj show zauvijek.

Koji ti je nastup najdraži?

Mislim da mi je definitvno najdraži bio 'Wicked Game'.

Kako to da si nekako uvijek pjevao romantične pjesme?

Dogodilo se sasvim slučajno. Prvo je sve krenulo s Elvisom, to sam oduvijek htio negdje otpjevati i nakon toga, jedna stvar je slijedila ka drugoj.

Je li bilo teško skrivati identitet?

Bilo mi je najteže za te subote. Od ponedjeljka do petka imam dosta posla pa mogu opravdati, ali subotama, ako nisam na koncertu, ne znam gdje bih mogao biti. Nitko od mojih ništa nije posumnjao, uspio sam ih sve zavarati, ali vidio sam po komentarima da su pisali, valjda su prepoznali glas.

Kako je bilo ispod maske?

Razmišljao sam staviti kameru ispod maske i snimati atmosferu ispod. Dosta je specifičan osjećaj, nisam mogao puno vidjeti i bilo je jako vruće.

Kako si uspio uskladiti nastup u showu s privatnim nastupima?

Jedva! I sad upravo kasnim na nastup u Samoboru. Došao bih u minutu pred koncert, dečkima bih rekao da sam na sastancima pa bi oni odradili dio bez mene, ali to je život nas glazbenika.


Propuštene epizode 'Masked Singera' pogledajte na PLAYU !