Play ponuda
Play ponuda
USKORO NA RTL-U

Imamo najvećeg obožavatelja 'Masked Singera'! Teo (6) maskirao se u Ajkulu Drakulu: 'S maskom i spava'

Ajkula Drakula najdraža je maska malenog Tea, koji se ove maškare u njega i maskirao. 'Da mi je biti morski pas' - to mu se i ostvarilo

Image
RTL.hr/ 22.2.2023. u 16:00
Play ponuda

"On je apsolutni obožavatelj maske 'Ajkula Drakula'. O njoj ne prestaje pričati otkako je show završio s emitiranjem. Da se u njega maskira, čekao je skoro godinu dana. Stalno je govorio kako želi biti 'Ajkula Drakula' za maškare", rekla je Danijela, majka malenog Tea (6), kojem je 'Masked Singer' najdraži show. Ova obitelj iz Slovenije vjerno je pratila prošlu sezonu, a tako će biti i ove godine budući da 'Masked Singer' uskoro kreće na RTL-u. Nove maske su na repertoaru, a Teo ih jedva čeka vidjeti. Dotad - Ajkula Drakula je njegov miljenik.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/961e0a1e-b2b3-11ed-a260-7ec6ce9e2161/original

Izvor: Privatna arhiva

Onda možete samo zamisliti kakvo je to bilo oduševljenje kada je ugledao žarko željenu masku pred sobom. Sašila ju je obiteljska prijateljica Tjaša, kojoj je ovo bio prvi uradak takve vrste.

"Jako voli rock i stalno ponavlja pjesmu 'Da mi je biti morski pas' s kojom je Ajkula Drakula ušao u show. A kad je ispao, odnosno skinuo masku? Ajme, kakvo je to bilo razočarenje! Jedva čeka da show ponovno krene i najveća želja mu je biti u publici", rekla je ova majka. Ajkula Drakula je u utorak imao pravu reviju - prvo se pokazao u vrtiću, potom na priredbi, a zatim je išao u maškare. "Cijeli dan je nosio masku, jedva je disao, ali nije odustajao", rekla je ponosna majka. Danima prije je s maskom čak i spavao, eto toliko je uživljen, kaže nam.

A što drugo napisati nego da je maleni Teo i nas oduševio!

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/9536c8d4-b2b3-11ed-8ce0-6e45f3ce4ad4/original

Izvor: Privatna arhiva

Image

Masked Singer

show
Hrvatska/ Južna Koreja - 2023
Subota u 20.15 sati
Voditelj
Nikolina Pišek
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Maja je majka dvojice sinova i radi kao njegovateljica: 'Htjela bih se ostvariti kao udomiteljica starijih osoba!'

Play ponuda

Više s weba