Masked singer

Irma Vakoš za RTL.hr o nagradi u 'Masked Singeru': 'ŠOK! U životu nisam bombon osvojila i onda odjednom...

Dobitnica automobila u posljednjoj emisiji 'Masked Singera' je Irma Vakoš iz Osijeka

RTL.hr
11.05.2023 10:34

U svakoj emisiji 'Masked Singer ' nagrađivao je glasače - osvojili su 3.000 eura na Mastercard prepaid kartici OTP banke, a u posljednjoj se emisiji dijelio automobil. Irma Vakoš iz Osijeka osvojila je glavnu nagradu u samom finalu, automobil OPEL MOKKA EDITION 12 XHT . Kad je voditeljica Nikolina Pišek izgovorila njezino ima, Irma je, kaže nam, ostala u šoku. A je li joj ovo bila prva nagrada i za koga je glasala u showu 'Masked Singer', otkrila je u intervjuu za RTL.hr.

Irma Vakoš

Je li vam ovo prvi dobitak?

Prvi! U životu nisam ni bombon osvojila i kad je Nikolina rekla da osvajam auto nisam mogla vjerovati, ostala sam u šoku.

Hoćete li vi voziti taj auto?

Ne, imam dva sina i njima sam poklonila. Ja sam imala operaciju koljena i ne mogu neko vrijeme voziti.

Irma Vakoš

Kako je reagirala obitelj?

Svi su prvo bili u šoku, a onda prezadovoljni. Unuka je bila najsretnija, ona obožava Antoniju Blaće i gleda svaki show gdje je ona. Baš su nam nedavno dostavili auto i rekla je, ako bude Antonija, da joj pošaljem puno pusa.

Što vam se najviše sviđalo kod 'Masked Singera'?

Gledala sam i prvu sezonu i sad drugu. Show mi je super, kostimi, nastupi, tajnovitost... Jako je zabavno i mojoj unučici pa nas dvije zajedno pratimo.

Za koga ste navijali?

Navijala sam za Kedžu i Šprajca, odnosno Tovara i Medu. Oni su mi bili nekako najdraži. Tovar mi je lijepo pjevao, a Medo mi je uvijek imao odlične nastupe.

Irma Vakoš

Jeste li znali tko se skrivao ispod maski?

Za Medu sam znala da je Šprajc, prepoznala sam ga po njegovom glasu. Za Tovara nisam znala da je Kedžo, ali kad su detektivi rekli da je on, imalo je smisla.


Propuštene epizode showa 'Masked Singer' pogledajte na PLAYU !