Play ponuda
Play ponuda
POGLEDAJTE VIDEO

Jadranka Kosor o izvedbi 'Mame ŠČ' i Letu 3: 'Kao premijerki su mi se znali narugati, a ja sam im sada htjela...

Da, bivša premijerka Jadranka Kosor bila je ispod maske 'Kraljice', a evo što je za RTL Danas rekla o izboru pjesama

RTL.hr/ 24.4.2023. u 15:00
Play ponuda

"Naravno da sam bila svjesna da ovakav izlazak u ovakav show, još s pjevanjem i maskiranjem, može kod nekih ljudi, koji se ne znaju šaliti, koji ne znaju što je to izlazak iz zone komfora, izazvati negativne komentare. Unatoč tome sam prelomila", rekla je bivša premijerka Jadranka Kosor. U subotu navečer saznalo se kako je upravo ona ispod maske Kraljice, top raskošnog remek-djela Juraja Zigmana. Priznala je, s maskom se povezala u showu 'Masked Singer', i voljela bi da ona živi i dalje. Ako ne na pozornici, onda u kazalištu. Svima će nam nedostajati njezini unikatni nastupi, koji su bili mješavina žanrova koje sluša, ali i onih koje je izabrala da zbuni publiku.

"Skoro svaka pjesma ima neku malu povijest. Mnogi ljudi znaju da sam ja kao premijerka imala neke epizode s grupom Let 3. Oni su se meni, kao predsjednici Vlade, jako rugali", rekla je, a potom ju je novinarka Ida Hamer upitala: "Sada ste se vi htjeli malo narugati njima?"

"Ne, upravo suprotno. Htjela sam pomoći da uspiju što je moguće više na eurozvizijskom nastupu", dodala je.

Na društvenim mrežama oduševljenje tom izvedbom ne jenjava ni danas, a Kosor kroz smijeh kaže kakve je sve prijedloge čitala...

"Neki su predlagali, 'eh sad da su frajeri, sada bi oni vas pozvali da idete s njima na Eurosong, da se tamo pojavite, jer nitko sa sobom nebi mogao na traktoru dovesti bivšu premijerku koja pjeva tu istu pjesmu", rekla je.

Show 'Masked Singer' pratite i na PLAYU!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
TO NE ŽELIMO PROBATI

Muškarci u mukama! Ovakav izazov nisu očekivali: 'Počela mi curiti slina od boli'

Play ponuda

Više s weba