Play ponuda
Play ponuda
VIDEO

Ma, kakav bi to show bio da Kraljica zapjeva s Letom 3! Evo kako se s eurovizijskom pjesmom poigrala u 'Maske...

Jadranka Kosor u showu 'Masked Singer' izvela je i pjesmu 'Mama ŠČ'. I to kako bi Letu 3 pomogla na njihovom eurovizijskom putu...

RTL.hr/ 9.5.2023. u 13:00
Play ponuda

"Djeca su me dozivala na ulici, osobito nakon izvedbe 'Mame ŠČ'. Čak su i mog unuka molili njegovi prijatelji da dobiju potvrdu. Jedan je kleknuo pred njega i molio da pokaže je li njegova 'granny', kako me zove, Kraljica. Jedan mu je donio čak i čokoladu da mu to otkrije", rekla je Kraljica, odnosno bivša premijerka Jadranka Kosor nakon što je napustila show 'Masked Singer'. Nakon izvedbe ovogodišnje eurovizijske pjesme za Kraljicu se mnogo toga promijenilo. Nakon tog nastupa većina njih je komentirala kako se ispod maske krije upravo ona. I nisu pogriješili. Kako je bivša premijerka rekla u razgovoru za RTL.hr, u showu joj je bilo vrlo zabavno te se poigrala s različitim žanrovima, a i s Letom 3, koji su je, kaže, kada je bila premijerka, znali kritizirati.

"Skoro svaka pjesma ima neku malu povijest. Mnogi ljudi znaju da sam ja kao premijerka imala neke epizode s grupom Let 3. Oni su se meni, kao predsjednici Vlade, jako rugali", rekla je za RTL Danas, a potom ju je novinarka Ida Hamer upitala: "Sada ste se vi htjeli malo narugati njima?"

"Ne, upravo suprotno. Htjela sam pomoći da uspiju što je moguće više na eurozvizijskom nastupu", dodala je.

Nadamo se da je ovaj Kraljičin potez bio od pomoći te da će se ekscentrični hrvatski predstavnici i zbog toga još bolje plasirati.

Propuštene emisije 'Masked Singera' pogledajte na PLAYU.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Maja je majka dvojice sinova i radi kao njegovateljica: 'Htjela bih se ostvariti kao udomiteljica starijih osoba!'

Play ponuda

Više s weba