Masked singer

Majka Zemlja je operna pjevačica? Dalje idu Licitarsko Srce i Slatkač: 'Mislim da je to Čola!'

Što mislite, koja će maska večeras napustiti show?

RTL.hr
16.04.2022 22:08

U četvrtom dvoboju večeras zapjevali su Majka Zemlja i Licitarsko Srce .

''A jesam vas prevarila, lipi moji? Nisam ja Zagorka. Volim ja zagorske brege, ali volim i more. Da je meni i svima oko mene lipo, i nemoj samo da se sekiram!'' poručila je Majka Zemlja pa izvela skladbu Tereze Kesovije 'Stare ljubavi', u obradi grupe M.O.R.T.

Majka Zemlja ponovno je sve oduševila svojim glasom, a Enis je pomislio kako bi se ispod maske mogla skrivati Ivanka Boljkovac. Antonija Mandić predložila je Arijanu Čulinu, a Ida Prester Ninu Kraljić, na što ju je naveo novi trag Majke Zemlje vezan uz boju kose.


Licitarsko Srce je Tina Turner?!

''U Zagrebu je ljubav, u Zagrebu je dom, a večeras ću ostaviti srce na terenu'', poručilo je Licitarsko Srce prije nego je zapjevalohit Tine Turner 'Simply The Best'. Zbog promuklog glasa, Antonija Blaće pomislila je kako je na pozornicu stala prava Tina, adetektivi su se složili: ''Ovo je bio fenomenalan nastup! A tek ove noge!''

Upravo su noge koje su bez problema plesale u štiklama pod teškom maskom navele Idu Prester i Enisa Bešlagića da pomisle kako je ispod maske IndiraLevak, dok Antonija Mandić i dalje misli da je riječ o glumici MiliElegović.

Ovaj emotivni i rasplesani duel završio je novom odlukom publike u studiju – Licitarsko Srce prolazi dalje, a Majka Zemlja traži još jednu priliku.


Kiborg ugradio čip za španjolski

Posljednji dvoboj večeri bio je rezerviran za Kiborga i Slatkača. Kiborg je prošli put pjevao na engleskom, a ovog puta pjevat će na španjolskom.

"Još jedan čip koji su mi ugradili je čip koji nam onemogućuje kašnjenje", rekao je Kiborg te dodao da nema tehničku mogućnost shvatiti koncept "pomalo" te u tom tonu otpjevao hit 'Despacito'.

Detektivima nije bilo nimalo lako! Borko Perić je po vokalu i "poziciji jezika" zaključio kako je riječ o pjevačici i glumici Maji Posavec. Antonija Mandić misli pak da je riječ o nekoj voditeljici i sjetila se Renate Sopek. Ida Prester također misli da je riječ o voditeljici, svojoj prijateljici - RTL-ovoj Ani Radišić.

Nakon Kiborga koji je otkrio kako voli kupovati stvari koje ne treba, nastupio je Slatkač i sve oduševio svojim glasom! Izveo je pjesmu 'Sugar' grupe Maroon 5, no prvo je rekao par riječi o sebi te otkrio da trenira šest dana u tjednu.


Slatkač je Zdravko Čolić?

"Teretana je moj drugi dom", rekao je, a detektivi su se složili kako je tužno da se toj zvijezdi ne vidi tijelo ispod maske Slatkača.

Enis Bešlagić misli da je riječ o Luki Nižetiću, dok Ida Prester misli da je pod maskom Dino Jelusić. Antonija Mandić smatra da je pod maskom Damir Kedžo te apelirala: "Tko god da je, očekujemo da, kad se maska skine, da se skine dovoljno da se vidi tih šest dana!"

"Jako sam mlad za svoje godine", rekao je Slatkač, a Enis je zatim zaključio kako je u pitanju Zdravko Čolić, a s njim se složio i Borko: "Ja mislim da je to Čola!"

Dalje u natjecanje otišao je upravo Slatkač.

Sada ste vidjeli sve nastupe - što mislite, tko će napustiti show?

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.