Masked singer

'Masked Singer' - Najšokantnija otkrivanja identiteta: Jedna zvijezda napravila je velik skandal, a ovog...

Trenutačno najpopularniji show u svijetu dolazi u Hrvatsku i to zahvaljujući RTL-u

RTL.hr
10.03.2022 17:30
Pročitajte još
'Masked Singer': Nije li ovo najljepša kraljica srca koju ste ikad vidjeli? A šokirat ćete se kad...

Zabavan, misteriozan, prepun uzbuđenja - upravo tim riječima možemo opisati novi show ' Masked Singer ' koji se već mjesecima priprema na RTL-u. Jako popularan u svijetu, no nikad viđen na našim prostorima,'Masked Singer' će vas oduševiti prekrasnim kostimima, neočekivanim zvijezdama ispod njih, ali i vokalnim izvedbama koje će vas potpuno šokirati!

Poanta showa je u tome da NITKO ne zna tko pjeva najveće strane i domaće hitove ispod prekrasnih kostima, a 'detektivi' i publika pokušavaju otkriti identitet pjevača na temelju 'tragova' koje dobiju. Pretpostavki ima mnogo, no točan odgovor je samo jedan, što čitav show čini iznimno uzbudljivim. A trenutak kada zvijezde otkrivaju svoje pravo lice ulazi u povijest! No ipak, postoje neka otkrivanja koja su neočekivanija od drugih.

Wiz Khalifa sve je tako šokirao svojom pojavom kada je skinuo kostim Kameleona, a Mickey Rourke napravio je pravi skandal kada je prerano skinuo kostim Gremlina.No najveće (i najneočekivanije) iznenađenje bilo je otkrivanje zvijezde koja se skriva iza Puža.Naime, Puž je bio - žabac Kermit !

To, naravno, nitko nije očekivao, a reakcije 'detektiva' i publike jednostavno morate vidjeti!

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Show 'Masked Singer' gledajte uskoro na RTL-u!