Masked singer

Večeras počinje megaspektakl 'Masked Singer': Gledajte i pokušajte pogoditi - tko je ispod maske!

Televizijska najstrože čuvana tajna – najveći televizijsko -pjevački spektakl 'Masked Singer', večeras od 20.15 sati kreće s emitiranjem na RTL-u.

RTL.hr
02.04.2022 13:30

Od 12 izvođača koliko ih je u showu, prvih šest će večeras biti u pjevačkim dvobojima, a jedan će već danas, na kraju emisije, morati skinuti masku i otkriti svoj pravi identitet!

Pravila su jednostavna - nakon tri pjevačka duela, ostat će tri maske koje imaju najmanje glasova publike, a dobit će mogućnost otpjevati još jednu pjesmu. Ona maska koja će imati najmanji broj glasova publike prva će se razotkriti i napustiti show.

U prvoj večeri 'Masked Singera', u pjevačke dvoboje ulaze maske Slatkač protiv Balthazara, Licitarsko srce protiv Torpeda, i Meduza protiv Tintilinića, a Antonija Blaće i njezina četiri 'detektiva' Ida Prester, Antonija Mandić, Enisa Bešlagić i Borko Perić svim silama će se truditi otkriti tko to sve pjeva ispod Zigmanovih malih 'remek djela'.

''Molila sam, kumila i plakala da mi otkriju tko je ispod maski, ali ništa, tako da ćemo morati svi zajedno pogađati!'', reći će Blaće te objasniti da se prije svake izvedbe na pozornici pušta prilog o maski koja nastupa. U prilogu se kriju tragovi koji 'detektivima' i gledateljima mogu pomoći da lakše pogode tko je ispod maske.

No hoće li im uistinu pomoći ili odmoći svi tragovi? Jer nakon njihovih nastupa spominjat će se tu razna imena poput Ćire Blaževića, Luke Nižetića, Alena Islamovića, Hane Huljić, Ljupke Gojić, Nevena Ciganovića, Natka Becka, Ede Maajke i mnogih drugih poznatih lica no tek će se na kraju emisije otkriti jedna maska za koju publika odluči da je bila lošija od svog duelista.

Hoće li duge noge Licitarskog Srca napraviti pomutnju među odgovorima 'detektiva' tko je ispod maske ili će ih zbuniti glas Slatkača i Balthazara, te tko prvi otkriva svoj identitet i napušta show, gledatelji će otkriti večeras od 20.15 sati na RTL-u, u novom televizijskom globalnom spektaklu 'Masked Singer'!