Masked singer

'Masked Singer': Nije li ovo najljepša kraljica srca koju ste ikad vidjeli? A šokirat ćete se kad...

Već mjesecima produkcijski tim RTL-a u najvećoj tajnosti priprema trenutno globalno najpopularniji show. 'Masked Singer' bit će show koji će gledati cijela obitelj - jer je jedinstven, zabavan i nikada viđen na ovim prostorima!

RTL.hr
09.03.2022 16:00
Pročitajte još
Globalna televizijska senzacija - 'Masked Singer', najpopularniji televizijski show stiže na RTL!

Premisa je jednostavna - osobe od glave do pete odjevene u maske nastupaju na velikoj pozornici kao izvođači svjetskih i domaćih hitova. Njihov je identitet nepoznat i ne možemo ih prepoznati ni po glasu. Jedino što znamo je da su to javne osobe. A tko je točno ispod maske, otkivaju 'detektivi' koji prate njihov nastup uživo, i to pomoću različitih 'tragova'! Maske su također posebne - od pauna do božićnog drvca, krafne te pčele. Koje će maske biti u hrvatskoj inačici showa – gledatelji će tek otkriti!

Pročitajte još
DOSAD NEVIĐENO - u Hrvatsku stiže 'The Masked Singer': Dok čekamo hrvatske maske, pogledajte kako izgledaju one iz cijeloga svijeta!

A dok čekamo premijerno otkrivanje maski, pronašli smo mnoštvo sjajnih kostima i kandidata iz cijelog svijeta. U američkoj verziji koja se prikazuje već nekoliko sezona sudjelovali su glumac Mickey Rourke odjeven u Gremlina, koji je napravio totalni fijasko skinuvši masku prije vremena, no svojim maskama i glasom gledatelje su, među ostalima, očarale pjevačice Toni Braxton i La Toya Jackson, glumica Tori Spelling, model i glumica Bella Thorne, reper Wiz Khalifa dok je prošlogodišnju pobjedu odnijela pjevačica Jewel.

Upravo Jewel je bila ta koja skrivala iza maske Kraljice Srca, a kako je izgledao njezin famozni kostim te nastup, pogledajte u videu!

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.