Masked singer

Meduza i Tintilinić idu dalje, Enis Bešlagić provjerio je li ispod maske Ella Dvornik: 'Ako me zaprati,...

U drugom duelu našli su se Punjena Paprika i Tintilinić.

RTL.hr
2022-04-16 21:21

Punjena Paprika otkrila je da je radila u Njemačkoj te da je električar ili elektrotehničar.

''O stilu sam sve naučio dok sam radio u Njemačkoj... Poslao mene moj stari da odem u Munchen, radim struju i zaradim koji dinar. A ja tamo spajao kablove, šarafao, vario, ali nema meni do mog lonca. Što ti znače marke kad ti fali raja!'' poručila je Paprika pa otpjevala Psyjev hit 'Gangnam Style' i zaludjela publiku, pogotovo jer su plesači bili odjeveni u narodne nošnje!

Detektivi su pokušali pogoditi tko je ispod maske.

''Je li osoba ispod maske uopće iz naše zemlje ili je iz neke druge zemlje nikla?'' šalio se Borko.

''Mislim da bi ovo mogao biti Goran Bogdan'', bio je uvjeren Enis, dok je Antonija Mandić rekla kako misli da je riječ o Anti Cashu.


Tintilinić zapalio pozornicu

Tintilinić je otkrio: ''Sanjao sam kako ću jednoga dana postati jedan od najboljih, što i jesam. U jednom trenutku izgubio sam skoro sve. Kao i svaki pravi Tintilinić, nakon gubitka sam se uzdigao i postao još jači, a to ću vam pokazati i večeras''.

Tintilinić je izveo 'Fever' Peggy Lee i zapalio pozornicu, aAntonija Mandić bila je uvjerena da je riječ o Elli Dvornik.Enis Bešlagić odlučio je to provjeriti pa je zapratio Ellu na Instagramu.

"Ako ona mene zaprati, nije ona!" rekao je Enis, a zatim otkrio kako ispod maske Tintilinića ne može biti Ella jer ga je - zapratila na Instagramu, a Tintilinić nema mobitel kraj sebe. Ida Prester zatim je pomislila kako bi Tintilinić mogao biti Simona Gotovac.

Na kraju su na pozornicu stali Tintilinić i Punjena Paprika, koja je imala manje glasova publike i ne ide izravno u daljnje natjecanje.


Morski dvoboj

Iz morskih dubina na pozornicu su zatim stigli Ajkula Drakula i Meduza.

Povampireni morski pas Ajkula Drakula otkrio je nove tragove o sebi.

''Sve sam radio za publiku. Tko mi se približi, pokažem mu zube, ali iza Ajkule Drakule skriva se meko srce. Za nastup se uopće ne pripremam, ja sam rođen spreman'', samouvjeren je bio Ajkula koji je otpjevao legendarnu 'La Bambu' i sve rasplesao.

''Uvjeren sam da je ovo Dudo Šimenc, sto posto!'' rekao je Enis, dok jeAntonija Mandić pridodala Stojka Vrankovića. Ida Prester pak misli kako je ispod maskeIvanŠarić.

''Lopta je okrugla, naučio sam u cirkusu'', dodao je novi trag Ajkula i ponovno zbunio detektive.


Meduza sve ostavila bez daha

Meduza je rekla još par riječi o sebi: ''Usamljena i neshvaćena, bojala sam se otkriti drugima. Mislila sam da me neće prihvatiti pa sam ih počela kopirati... Ne brine me večerašnji nastup, znam da sam se oslobodila'', rekla je, a detektivi su pomislili kako je riječ o nekoj pjevačici koja pjeva kao pratećivokal.

Emotivnom izvedbom Ylvis 'Someone Like Me' raznježila je, ali i iznenadila sve u studiju.

''Sad sam se totalno pogubila. Kakav nastup'', komentirala je Ida, koja misli da je ispod maske Domenica. Antonija Mandić misli da je riječ o Jeleni Radan, Borko Perić da se ispod Dalmatinke krije Antonela Doko, a Enis je imao odličnu ideju - možda je pod maskomSementa Rajhard!

Publika je ponovno morala dati svoj glas, a dalje je prošla Meduza.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.