Masked singer

Nakon finala, zabava se nastavila iza pozornice: Jadranka Kosor na Twitteru podijelila djelić atmosfere

Finale za pamćenje, maske za pamćenje. Naših veličanstvenih dvanaest pokazalo je svu raskoš u 'Masked Singeru', a pogotovo Kraljica

RTL.hr
30.04.2023 17:37

Finale showa 'Masked Singer' bilo je zaista spektakularno, a u jednoj su se večeri razotkrile čak tri maske. Medo je bio Zoran Šprajc, Čudnovište Hiljson Mandela, a pobjednik Tovar Damir Kedžo. Finale nisu propustile ni maske koje su ispale, odnosno ljudi koji su se skrivali ispod veličanstvenih djela modnog dizajnera Juraja Zigmana. Pa su tako u izvedbama svojih kolega uživali Nika Fleiss, Ivana Mišerić, Jadranka Kosor, Mila Elegović, Miran Kurspahić te Martin Sinković. A kada je sve završilo, s detektivima i finalistima nastavili su se zabavljati iza pozornice.

Fu9re7uXgAE-u_O.jpeg

Djelić atmosfere nakon fenomenalnog projekta podijelila je Kraljica, bivša premijerka Jadranka Kosor , koja je u intervjuu za RTL.hr priznala da je na početku jako dvojila bi li se upustila u takvo nešto. Na kraju, priznala je, pobijedila je taj strah i neizmjerno joj je drago što je sudjelovala u 'Masked Singeru'. Maska je bila baš po njezinom guštu, a oduševljenje nije mogla sakriti ni na svom Twitteru, platformi gdje je već godinama jedna od najaktivnijih Hrvatica. Podijelila je fotografije s Borkom Perićem, nazvavši ga najvjernijim Kraljici, zatim s pobjednikom Damirom Kedžom, polufinalisticom Leptiricom Ivanom Mišerić i ostalim kolegama.

Jadranka Kosor, Masked Singer

"Leptirica i Kraljica se vesele i šalju dobre vibracije", napisala je uz jednu od fotografija. Zahvalila se i plesačima bez kojih ovaj projekt ne bi bio to što jest. Uživala je Kraljica, uživale su i sve ostale maske, a i gledatelji pred malim ekranima!

Fu-EZ3dXoAkQEOR.jpeg

Propuštene emisije 'Masked Singera' pogledajte na PLAYU .

Jadranka Kosor
Pročitajte još
Iz 'Masked Singera' su ispali, ali finale nisu propustili! Pogledajte tko je sve stigao u studio