Masked singer

Novih 6 maski spremno je za spektakl: Evo tko će zapaliti pozornicu 'Masked Singera' već ove subote

Kako će izgledati pjevački dvoboji novih raskošnih maski, hoće li detektivi uspjeti slijediti tragove i tko će na kraju emisije morati otkriti svoj identitet i napustiti 'Masked SInger'?

RTL.hr
04.04.2022 07:00

Nakon što se prvih šest natjecatelja, poznatih osoba skrivenih od glave do pete, svojim sjajnim izvedbama predstavilo gledateljima novog RTL-ova zabavnog showa 'Masked Singer' , već ove subote od 20:15 sati vrijeme je za nove spektakularne nastupe preostalih šest maski s potpisom Juraja Zigmana – jednako dojmljivih, zabavnih i atraktivnih.

Slavnom dizajneru svjetskog glasa inspiracija je ponovno bila Lijepa Naša, ali i svakodnevni život te poznati likovi, pa su tako nastali originalni kostimi Majke Zemlje, Galeba, Ajkule Drakule, Dalmatinke, Kiborga i Punjene Paprike.


Majka Zemlja

Maske Singer - Majka Zemlja

Predivna Majka Zemlja prva je maska iznimno bogate, slojevite i složene konstrukcije. Njezin je ekstravagantan kostim prekriven različitim vrstama lišća, grančicama temnogobrojnim zelenim, plavim i smeđim detaljima, a poznata ličnost odjevena u ovaj kostim na glavi će nositi i dojmljivu zemaljsku kuglu. Sve to jamči da će njezini nastupi biti jednako grandiozni, a na pozornici će sve oči biti uperene samo u nju.


Galeb

Masked Singer - Galeb

Uglađeni zavodnik Galeb sljedeći je po redu, a u svom će tamnoplavom odijelu kapetana u show donijeti dašak Dalmacije, rive i morskih prostranstava te gledatelje povesti na pravu pravcatu glazbenu plovidbu brojnim žanrovima.


Ajkula Drakula

Masked Singer - Ajkula Drakula

Neobični Ajkula Drakula, zagonetni vampir s glavom morskoga psa, već će na prvi pogled pokazati da gledatelji u ovome showu zbilja mogu očekivati neočekivano, a može li svojim misterioznim nastupima sve navesti na krivi trag, gledatelji će imati prilike vidjeti u novoj epizodi.


Dalmatinka

Masked Singer - Dalmatinka

Još jedna maska inspirirana Lijepom Našom je maska elegantne Dalmatinke, ukrašena jarko crvenim detaljima, perjem i šljokicama. Ova dama na pozornicu 'Masked Singera' spremna je donijeti dašak glamura i profinjenosti, a njezini će nastupi šarmirati baš sve u studiju.


Kiborg

Masked Singer - Kiborg

Sljedeća maska je potpuno drugačiji od drugih, fantastični, zlatni i moćni Kiborg. A hoće li uspjeti iskoristiti sve svoje supersposobnosti i sačuvati svoj tajni identitet sve do finala, gledatelji će doznati već ove subote.


Punjena Paprika

Masked Singer - Punjena Paprika

A svoje mjesto na grandioznoj pozornici RTL-ova showa zaslužilo je i mnogima omiljeno jelo koje članove obitelji tijekom ljetnih mjeseci okuplja oko stola, a ovog proljeća okupit će ih i ispred malih ekrana – vesela i razigrana Punjena Paprika. Ova će živahna maska, koja osvaja na prvi pogled, rasplesati publiku i detektive svojim izvedbama najvećih hitova.

Kako će izgledati pjevački dvoboji novih raskošnih maski, hoće li detektivi uspjeti slijediti tragove i tko će na kraju emisije morati otkriti svoj identitet i napustiti show?

Nova epizoda televizijskog megaspektakla 'Masked Singer' na rasporedu je u subotu od 20:15 sati na RTL-u.