Masked singer

Postani detektiv i osvoji put u Gardaland!

Zaigraj najluđu igru pogađanja, prati tragove u emisiji 'Masked Singer' i osvoji put u Gardaland!

RTL.hr
29.04.2021 11:12

DOBITNIK: ROBERT TOKIĆ

Nagradni natječaj zaigraj OVDJE

Članak 1.
ORGANIZATOR
Kreativni natječaj priređuje i organizira RTL Hrvatska d.o.o., Zagreb, Krapinska 45, OIB: 07330149920 (dalje u tekstu: Organizator), koji ima sva prava i obveze koje proizlaze iz kreativnog natječaja.

Članak 2.
TRAJANJE I SVRHA PROVOĐENJA KREATIVNOG NATJEČAJA
Kreativni natječaj provodi se u svrhu promocije emisije 'Masked Singer'.
Kreativni natječaj organizira se na web stranici www.rtl.hr, na Facebook stranici RTL-a te na Instagram stranici 'Masked Singer Croatia' u razdoblju od 30. 4. 2022. do 4. 6. 2022. godine u ponoć.

Članak 3.
PRAVO SUDJELOVANJA
Pravo sudjelovanja u kreativnom natječaju imaju sve punoljetne osobe, državljani Republike Hrvatske, koje su se do 4. 6. 2022. godine u ponoć prijavile na kreativni natječaj prema uputama iz članka 5. ovih pravila, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji.
Objavom podataka sukladno članku 5. ovih Pravila natječaja osoba se uključuje u natječaj te se smatra da je pročitala pravila natječaja i prihvatila ih.
Sudionik kreativnog natječaja jamči pod kaznenom i materijalnom odgovornošću da su svi podaci ispravni.
Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora. Sudionici kreativnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja, se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

Članak 4.
NAGRADA
Sudionici kreativnog natječaja mogu osvojiti jedno (1) putovanje u Gardaland za sebe i svoju obitelj.
Sudionici ovog kreativnog natječaja nemaju pravo zahtijevati drugu nagradu od one koja je navedena u ovim Pravilima natječaja.
Nagrada se ne može zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge niti se može prenijeti na drugu osobu.

Članak 5.
NAČIN SUDJELOVANJA
Za sudjelovanje u kreativnom natječaju potrebno je ispuniti anketu koja se nalazi na web stranici organizatora www.rtl.hr.
U kreativni natječaj se sudionici mogu prijaviti od 30. 4. 2022. do 4. 6. 2022. godine u ponoć.
Potpuna prijava treba sadržavati pravilno ispunjen upitnik koji se nalazi na web stranici www.rtl.hr.
Dobitnik nagrade koji je ispunio uvjete iz ovih pravila bit će pisano obavješten o osvajanju nagrade putem e-maila na mail adresu koju je naveo u upitniku, te će biti obavješteni o terminu uručenja nagrade.
Dobitnik je dužan svoj identitet prilikom preuzimanja nagrade potvrditi osobnom iskaznicom odnosno ako je dobitnik bez poslovne sposobnosti ili ograničene poslovne sposobnosti, osobnom iskaznicom zastupnika uz predočenje rodnog lista ili rješenja nadležnog tijela kojim je isti postavljen za skrbnika. Prigodom preuzimanja nagrade dobitnik nagrade ili njegov punomoćnik potpisat će potvrdu o preuzimanju nagrade.

Članak 6.
ODABIR DOBITNIKA
Četveročlani žiri, sastavljen od članova detektivskog panela emisije 'Masked Singer' odabire 1 (jednog) dobitnika nagrade (jedno dvodnevno putovanje u Gardaland za dobitnika i članove njegove uže obitelji) prema kriteriju kreativnosti. Odluka žirija je konačna.
Dobitnici se odabiru 6. lipnja 2022. godine.

Članak 7.
OBJAVA DOBITNIKA
Ime dobitnika nagrade bit će objavljen na Facebook stranici Organizatora 10. lipnja 2022. godine.

Članak 8.
PREUZIMANJE NAGRADE
Dobitnik nagrade bit će obaviješten putem kontakta koji je ostavljen prilikom prijave.
U trenutku preuzimanja nagrade odnosno potpisa potvrde o preuzimanju nagrade ili pak istekom roka za preuzimanje nagrade prestaju sve obveze i odgovornosti Organizatora prema dobitniku.

Članak 9.
PRAVO ORGANIZATORA NA OBJAVLJIVANJE PODATAKA O DOBITNICIMA
Podatke iz članka 5. ovih pravila Organizator prikuplja u svrhu provođenja kreativnog natječaja.
Sudjelovanjem u kreativnom natječaju sudionici dobitnici pristaju na objavu svojih osobnih podataka i ovlašćuju Organizatora da koristi njihove osobne podatke, bez prava na bilo kakvu naknadu, tako i u eventualnoj objavi reportaža ili sličnih materijala vezanih uz kreativni natječaj.
Organizator se obvezuje da će s osobnim podacima koje sudionik učini dostupnima u svrhu ovog kreativnog natječaja postupati u skladu s odredbama relevantnih propisa koji uređuju zaštitu osobnih podataka.
U skladu s time, Organizator koristi fizičku, elektroničku i administrativnu zaštitu koja osobne podatke sudionika štiti od gubitka, zloupotrebe i neovlaštenog pristupa, otkrivanja, izmjena i uništavanja. Pri obradi osobnih podataka, Organizator i s njime povezana društva djeluju u skladu s propisanim politikama i procedurama koje se odnose na zaštitu osobnih podataka.
Organizator obavještava sudionike u kreativnom natječaju da je voditelj obrade podataka društvo RTL Hrvatska d.o.o., sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, Zagreb, Krapinska 45, upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod matičnim brojem subjekta upisa (MBS): 080451968, osobni identifikacijski broj (OIB): 07330149920, te da za sva pitanja vezana uz osobne podatke glede ovog natječaja mogu kontaktirati Organizatora na: RTL Hrvatska d.o.o., Zaštita privatnosti, Krapinska 45, 10000 Zagreb ili na privacy@rtl.hr.

Članak 10.
RJEŠAVANJE SPOROVA
Sudjelovanjem u kreativnom natječaju svaki sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih pravila.
Za sporove koji ne budu riješeni mirnim putem nadležan je Općinski građanski sud u Zagrebu.

Članak 11.
STUPANJE NA SNAGU
Ova pravila stupaju na snagu s danom objave na stranici www.rtl.hr dana 30. travnja 2022. godine.
Sudjelovanjem u kreativnom natječaju svaki sudionik prihvaća sva prava i obveze utvrđene ovim pravilima.

RTL Hrvatska d.o.o.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.