Play ponuda
Play ponuda
Kako odabrati?

Pred detektivima je najteža odluka sezone: 'Večeras možete spasiti jednu masku!'

U RTL-ovu showu 'Masked Singer' večeras je na rasporedu još jedan spektakularan tulum pod maskama

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 14.5.2022. u 12:38
Play ponuda

Šest poznatih faca skrivenih ispod kostima publiku i detektive zabavit će, rasplesati ali i raznježiti sjajnim nastupima, no jedna će maska ipak morati zauvijek napustiti show.

U sjajnim pjevačkim duelima večeras će se naći Torpedo i Meduza, Ajkula Drakula i Dalmatinka te Licitarsko Srce i Slatkač. No to nije sve – tri maske koje ne prođu izravno dalje glasovima publike u studiju, odlaze u rundu 'Posljednja šansa', a poseban zadatak tamo će dočekati upravo Borka, Antoniju, Idu i Enisa.

''Detektivi, večeras možete spasiti jednu masku'', poručit će im odmah na početku voditeljica Antonija Blaće.

''Kako ćemo se složiti?'' upitat će zabrinuti detektivi.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

A da njihova odluka večeras neće biti nimalo laka te da će do posljednje sekunde morati vagati i mozgati, pokazat će sjajni nastupi baš svih maski. Tako će se na pozornici redati najveći strani i domaći hitovi, zahtjevne koreografije, plesači i raskošna scenografija, a maske će pjevati bolje nego ikad prije!

Zašto će Antonija Blaće već na početku nasred pozornice skinuti i odbaciti svoje štikle, što na sceni rade ovce i sijeno, tko će studio pretvoriti u pravi pravcati disco, a tko će u polumraku izmamiti suze emotivnom izvedbom svjetskog megahita uz pratnju ženskog zbora – sve to večeras će gledateljima pokazati najzabavniji show u Hrvata.

''Ovo je po meni dosad najbolji nastup na ovoj pozornici!'' složni će biti detektivi nakon izvedbe koja će sve ostaviti bez daha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

A o kome je riječ, koga će spasiti detektivi, a tko će na kraju emisije ipak morati otkriti svoj identitet - nova doza zabave uz show 'Masked Singer' na rasporedu je već večeras od 20:15 sati na RTL-u.

Image

Masked Singer

show
Hrvatska/ Južna Koreja - 2023
Subota u 20.15 sati
Voditelj
Nikolina Pišek
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PO NJIMA NAJISKRENIJI

Tina i Davor odabrali svoje favorite, očarani su Filipom i Anamarijom: 'Najjači su par, čista energija'

Play ponuda

Više s weba