Play ponuda
Play ponuda

Punjena Paprika ide u Posljednju šansu, publika odabrala Dalmatinku: Je li moguće da je ispod nje Severina?!

U trećem pjevačkom duelu natjecali su se Punjena Paprika i Dalmatinka, koja je pobrala više simpatija publike

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 9.4.2022. u 21:26
Play ponuda

"Biti svoj na svome za mene je najvažnije – zato sam ti ja Punjena Paprika! Mater mi je riža s juga, meso je od starog Bosanca, a ja sam ovojnica koja sve to stisne, izdinsta i uvalja u sos od paradajza. U životu imam problem jer ne volim kad nas, punjene paprike, stavljaju sve u isti lonac.

Ja sam ti, bolan, nevaljala Paprika! Ja volim kad se raskuham, a najbolji sam treći dan! Od svih poslova koje sam radio, ovo kad pjevam mi najteže ide. Sprem'o se nisam puno, lež'o sam malo u šporetu da se zagrijem pa ćemo vidjeti – dokle dođem, dođem!, predstavila se Punjena Paprika, a zatim izvela TBF-ovog 'Veseljka'.

''Naša Punjena Paprika je 'skinula' Mladena fantastično, tako da ovo komotno može biti i Mladen Badovinac'', smatrala je Antonija Mandić.

''Bavio sam se mnogim sportovima, a zadržao sam samo neke'', dodala je Punjena Paprika i još više zbunila detektive.  ''Jako mi baca na Zorana Šprajca'', zaključio je Borko, a u stopu ga je pratio Enis.

Dalmatinka je svima oduzela dah

''Strastvena, temperamentna, emotivna, pričljiva – da, to sam ja, Dalmatinka! Prava žena s juga. Topla ka sunce, jaka ka stijena. Volim hranu, čašu dobrog vina… I naravno da 'ko ne piva, Dalmatinac nije! Uvijek spremna na ples i pripremam vam iznenađenje! Kroz ovaj show pokazat ću vam koliko se strasti i emocija krije ispod ovog krzna. Jel puno pričam za jednu Dalmatinku?!'', otkrila je Dalmatinka, otpjevavši istoimeni Severinin hit.

''Romantičan, predivan nastup… Ovo je Seve jedan kroz jedan. Ne znam tko bi drugi mogao ovako'', Ida je komentirala, dodavši da je ispod maske možda i neka vrhunska imitatorica.

''Baca mi na Seve jako, ali možda je to ljuta protivnica Jelena Rozga koja glumi da je Seve'', sve je nasmijao Borko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Publika je ponovno dala svoj glas, a prolazak dalje zaslužila je Dalmatinka.

Image

Masked Singer

show
Hrvatska/ Južna Koreja - 2023
Subota u 20.15 sati
Voditelj
Nikolina Pišek
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
OPTUŽIO IH DA SU VARALI

Filip napao Karmelu i Tomislava pred svima: 'Moje mišljenje je da vi ne zaslužujete finale'

Play ponuda

Više s weba