Masked singer

Saša Lozar o megaspektaklu finala: 'Čekam još Tovara da vidim jel' Kedžo pa da me do kraja šokira'

Detektiv Saša Lozar ne skriva oduševljenje uoči finala 'Masked Singera' u subotu i kaže kako mu je to jedan od najopuštenijih projekata na kojima je radio

RTL.hr
28.04.2023 17:00

Još jedan dan dijeli nas do finala 'Masked Singera' . Sedam studijskih emisija je doslovce proletjelo, a kako i nebi kada se tako dobro zabavljamo. U prve dvije emisije predstavilo se dvanaest maski, a sada su ostale samo tri - u finalu se bore Čudnovište, Medo i Tovar. Detektiv Saša Lozar ne skriva oduševljenje uoči megaspektakla uživo, a za RTL.hr predviđa i pobjednika.

Što misliš, tko će pobijediti u finalu i zašto?

Teško je predvidjeti tako nešto jer ovo nije isključivo pjevački show i maske naklonjenosttraže na razne načine. Tri su potpuno različita 'glasa' u finalu i može se odigrati kako god.

Možeš li vjerovati da je već došao kraj? Kakvo ti je bilo iskustvo biti panelistom u Masked Singeru?

Jako mi je brzo prošlo ovih osam tjedana i moram priznati da mi je to jedan od opuštenijih projekata na kojima sam radio. Imao sam osjećaj da svake subote idem na cugu i druženje sa svojim panelistima i da usput snimimo emisiju. Moram pohvaliti sve koji su bili dio ovog projekta.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Vodiš u utrci za Zlatno uho, misliš li da bi ti netko mogao osujetiti pobjedu na kraju?

Vodim za samo jedan bod pa ako Medo skine masku i to nije onaj za koga ja mislim da je, bit će problema.

Čije razotkrivanje ti je iznenađenje sezone?

Niti u jednom trenutku mi nije pao na pamet Miran Kurspahić i Sementa Rajhard no najviše sam se iznenadio kada je stvarno ispod maske kraljice bila gđa. Jadranka Kosor. Čekam još Tovara da vidim jel' Kedžo pa da me do kraja šokira.


Show 'Masked Singer' ne propustite pratiti i na PLAYU .