Play ponuda
Play ponuda
U 20.15 na RTL-u

Tko će večeras ispasti? Detektivi imaju novu ideju: 'Ispod maske Meduze bi mogla biti Tajči!'

U najraskošnijem showu 'Masked Singer' u kojem je prošli tjedan svoju masku Majke Zemlje skinula poznata operna diva Sandra Bagarić, publiku i gledatelje u večerašnjoj epizodi, očekuju nova iznenađenja!

Image
RTL.HR/ 30.4.2022. u 14:35
Play ponuda

Ostalo je još osam maski koje nisu otkrile svoje identitete, a nakon večerašnje epizode i raskošnih pjevačkih duela, ostat će ih sedam. 

Tintilinić će se tako u duelu s Torpedom, Licitarsko Srce će zapjevati protiv Ajkule Drakule, a Slatkač će glazbeni okršaj imati s Dalmatinkom. Prolazak dalje pokušat će osigurati i Punjena Paprika i Meduza.

Uvijek dobro raspoloženi panel detektiva u sastavu Enisa Bešlagića, Ide Prester, Borka Perića i Antonije Mandić te voditeljice Antonije Blaće, zdušno će pogađati tko bi se mogao skrivati ispod maski Punjene Paprike, Dalmatinke, Slatkača i ostalih, a ovoga puta detektivi će biti na sto muka tko bi mogao biti ispod maski. 

Detektivi su muku mučili  s Punjenom Paprikom pa su padala imena poput glumca Branka Đurića Đure  repera Ede Maajke i bivšeg nogometaša Roberta Prosinečkog. Počeli su se pitati i jesu li to uistinu Meduzini bokovi, a posumnjali su i da bi ispod njezine maske mogla biti pjevačka zvijezda 90-tih, Tatjana Matejaš Tajči!

Tko ovoga puta skida svoju masku i otkriva svoje pravo lice, a tko još ima šanse postati zamaskirana zvijezda showa, ne preostaje nego pričekati 20.15 sati na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NAJBOLJE ŠUTJETI

Drago nakon eliminacija na mukama, a supruga ga upozorila: 'Drži se svoje riječi do kraja'

Play ponuda

Više s weba