Masked singer

Tko je Licitarsko Srce? Detektivi se jako muče s otkrivanjem, a ako pogodite, imate šanse otići u Gardaland

Detektivi ne mogu dokučiti čije su to noge ispod preslatkog Licitarskog Srca, možete li vi?

Tamara Žiger
03.05.2022 17:26

Iza nas je pet emisija ' Masked Singera ' što znači da na pozornici prekrasnog studija nastupa pet maski manje nego na početku. Napustili su nas Balthazar , Galeb , Kiborg , Majka Zemlja i Punjena Paprika , a ostalo ih je još sedam.

Jedna od njih je i Licitarsko Srce , simpatična maska kojoj svi osluškuju glas ne bi li odgonetnuli tko je ispod nje te kojoj svi gledaju - noge. Naime, noge Srca predmet su rasprave od samog početka showa, a detektivi Ida Prester , Enis Bešlagić , Antonija Mandić i Borko Perić nisu se čak mogli dogovoriti pripadaju li ženi ili muškarcu. No nekoliko nastupa kasnije, svi su sigurni(ji) kako je riječ o ženskoj osobi, a evo što je ona sve otkrila o sebi do sada.

"Ljudi, ja sam Licitarsko Srce, veliko, slatko i veselo Srce! Čitav život vodila me emocija,nisam baš puno udarala glavom u zid. kad te srce vodi, nema krivog puta. Nema ni GPS-a, samo ideš i gdje god dođeš, dobro dođeš! Volim sve i volim kad me vole. I vi mene volite! Ja sam vaše poznato srce! Iza ove maske, poruka je jednostavna - samo ljubav! Moje pjesme sve će vam reći", kaže Srce koje je u prvoj emisiji odalo i govorni trag o sebi: "Srce je slatko jer ne može bez slatkog."

Srce je odalo i da ima veze s Teheranom, te da je jednom "ispalo iz vitrine i skoro se slomilo", a u videu se vidjelo i kako Srce obožava nogomet.

Detektive su svi ti tragovi prilično zbunili pa se ne mogu dogovoriti tko je ispod maske, no svakako vjeruju kako je riječ o iskusnoj pjevačici.

Što vi mislite? Otkrijte nam ako ste sigurni i preko 'Masked Singer' natječaja otputujte u Gardaland s čitavom obitelji!

Što trebate činiti pogledajte na linku ispod!

Pročitajte još
Postani detektiv i osvoji put u Gardaland!