Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Tko je ispod maske?

Tko je Licitarsko Srce? Detektivi se jako muče s otkrivanjem, a ako pogodite, imate šanse otići u Gardaland

Detektivi ne mogu dokučiti čije su to noge ispod preslatkog Licitarskog Srca, možete li vi?

Image
Tamara Žiger/ 3.5.2022. u 17:26
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iza nas je pet emisija 'Masked Singera' što znači da na pozornici prekrasnog studija nastupa pet maski manje nego na početku. Napustili su nas Balthazar, Galeb, Kiborg, Majka Zemlja i Punjena Paprika, a ostalo ih je još sedam.

Jedna od njih je i Licitarsko Srce, simpatična maska kojoj svi osluškuju glas ne bi li odgonetnuli tko je ispod nje te kojoj svi gledaju - noge. Naime, noge Srca predmet su rasprave od samog početka showa, a detektivi Ida Prester, Enis Bešlagić, Antonija Mandić i Borko Perić nisu se čak mogli dogovoriti pripadaju li ženi ili muškarcu. No nekoliko nastupa kasnije, svi su sigurni(ji) kako je riječ o ženskoj osobi, a evo što je ona sve otkrila o sebi do sada.

"Ljudi, ja sam Licitarsko Srce, veliko, slatko i veselo Srce! Čitav život vodila me emocija, nisam baš puno udarala glavom u zid. kad te srce vodi, nema krivog puta. Nema ni GPS-a, samo ideš i gdje god dođeš, dobro dođeš! Volim sve i volim kad me vole. I vi mene volite! Ja sam vaše poznato srce! Iza ove maske, poruka je jednostavna - samo ljubav! Moje pjesme sve će vam reći", kaže Srce koje je u prvoj emisiji odalo i govorni trag o sebi: "Srce je slatko jer ne može bez slatkog."

Srce je odalo i da ima veze s Teheranom, te da je jednom "ispalo iz vitrine i skoro se slomilo", a u videu se vidjelo i kako Srce obožava nogomet.

Detektive su svi ti tragovi prilično zbunili pa se ne mogu dogovoriti tko je ispod maske, no svakako vjeruju kako je riječ o iskusnoj pjevačici.

Što vi mislite? Otkrijte nam ako ste sigurni i preko 'Masked Singer' natječaja otputujte u Gardaland s čitavom obitelji!

Što trebate činiti pogledajte na linku ispod!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Nagradni natječaj

Postani detektiv i osvoji put u Gardaland!

Image
Nagradni natječaj

Postani detektiv i osvoji put u Gardaland!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SRETNO!

Još jedan buncek ovaj tjedan, a domaćinova supruga kaže: 'Odlično to priprema!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba