Genijalni nastupi

Torpedo oduševio pjevajući Minein hit, a dalje ide Dalmatinka: Krije li se ispod njene maske Viktorija Rađa, Emilija Kokić ili Doris Dragović?

U prvom pjevačkom duelu snage su odmjerili zavodljiva Dalmatinka i isto tako zavodljivi Torpedo. Naime, on je čim je stao na pozornicu poljubio ruku voditeljici Antoniji Blaće, svojoj suparnici Dalmatinki, a zatim je krenuo redom ljubiti ruke publici...

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 16.4.2022. u 20:30

Dalmatinka je u svom tragu otkrila kako voli kuhati. 

''Svaka Dalmatinka voli kuhati. Proučila sam sve poznate kuhinje svijeta i napravila svoju priču. Nešto kao dalmatinsko-bosanka kuharica za povremene vegetarijance s mirisima SAD-a. Prije kuhanja prošetam rivom da kupim sve što treba'', otkrila je o sebi Dalmatinka pa zapjevala hit 'Conga' Glorije Estefan.

''Dalmatinka je podignula ljestvicu jako visoko prošli put, a dosegla ju je i danas. Zadivljena sam nastupom'', bila je zadovoljna Antonija Mandić koja je rekla kako bi ispod maske Dalmatinke mogla biti Emilija Kokić.

Ida Prester dvoumila se između Ane Sasso i Viktorije Rađe, dok je Borko Perić siguran kako je riječ o Doris Dragović. 

''Ja vidim po koljenima da je to Doris Dragović. Davno, u spotu 'Željo moja' imala je takva koljena'', bio je uvjeren Borko.

A tko je Torpedo?

Zatim je Torpedo dao trag o sebi.

Upravo se čita

Image
brodovi povezuju ljude

FOTO Hrvoje i njegova družina svaki su dan čekali brod Jadrolinije. A onda ih je kapetanov poziv ostavio bez daha

''Već sam rekao da sam narodni pjevač. Volim piti i ljubiti, a najbitnije je ostati dite. Volim kad sam na listi naroda, volim kad me zaokružite. Zato glasaj, narode, za mene, jer ja sam vaše najjače oružje!'' rekao je Torpedo te sve oduševio kada je izveo Minein hit 'Good Boy'.

''Užasno je zbunjujuće!'' složio se žiri, a Antonija Mandić je rekla: ''Jako me zanima tko je Torpedo! Netko bez zuba, obučen kao torpedo na rubu da je Tiho Orlić, pjeva Mineu'', pa je predložila Alena Islamovića.

Publika je odlučila da Dalmatinka ide daljnje u natjecanje, dok Torpeda čeka još jedno glasovanje publike. 

Image

Masked Singer

show
Hrvatska/ Južna Koreja - 2022
Subota u 20.15 sati
Voditelj
Antonija Blaće
Gledaj na
RTL.HR/ 16.4.2022. u 20:30

Više s weba

Pročitajte još

Image
JELENINA VEČERA

Tomislav opravdava svoju ocjenu: 'Zbog lutke u glavnom jelu bilo je puno dlaka po hrani'

Više s weba