Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Genijalne izvedbe

Za koga navijate? Meduza, Ajkula Drakula i Dalmatinka otpjevali prve pjesme: Znate li tko je tko?

U velikom finalu 'Masked Singera' pjevaju posljednje tri maske, no samo jedna će pobijediti

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 4.6.2022. u 20:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Počelo je veliko finale prve sezone 'Masked Singera' u kojem će se za pobjedu boriti Meduza, Ajkula Drakula i Dalmatinka. Od njih troje, publika će svojim glasovanjem odabrati pobjedničku masku, a onda će se dogoditi ono što čekamo čitav show - i posljednje tri maske pokazat će svoje pravo lice!

Prva je na redu bila Dalmatinka: ''Lipi moji, moji tragovi su prava istina. Iza Dalmatinke se stvarno krije Dalmatinka, jedino morate pogoditi koja točno!'' našalila se pa izvela hit Kylie Minogue 'Can't Get You Out of My Head'.

Ida je glasala za Viktoriju Rađu, Antonija i dalje ostala kod Emilije Kokić, Enis kod Ivane Kovač, a Borko je spomenuo Maju Posavec.

Ajkula Drakula prije nastupa otkrio je još ponešto o sebi. ''Toliko sam se skrivao u ovim tragovima da me rođena majka ne bi prepoznala'', poručio je gledateljima i detektivima. Ajkula je sve zabavio pjesmom 'No Sikiriki' Ede Maajke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

''Ovo je najmisterioznija maska. Kod njega smo išli od komičara, sportaša, političara, sve smo prošli'', zaintrigirana je bila Ida. Enis je bio uvjeren da je ispod maske Stipe Pletikosa, a Borko Željko Mavrović.

Sljedeća na redu bila je Meduza.

Upravo se čita

Image
opa!

Srce zvijezde 'Miriše na ljubav' više nije slobodno? Je li to nova Keremova djevojka?!

''Moji tragovi bili su više intimna priča, nešto kao dnevnik Meduze za zaljubljene u morskim dubinama. Bilo je tu dosta patetike, znam'', prisjetila se svog puta u showu Meduza pa sve raznježila emotivnom 'Gdje Dunav ljubi nebo' Josipe Lisac.

''Svaka ti čast i nemamo blage veze tko si! Svaka izvedba kao da je netko drugi ispod maske. Glas je potpuno drugačiji nego što je bio prošli put'', u čudu su bili detektivi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

''Moje ime nije pravo'', dodala je novi trag o sebi Meduza, a Idu je odmah to podsjetilo na Zsa Zsu. Borko je i dalje navijao za Lanu Jurčević, Enis za Vandu Vinter, a Antonija Mandić bila je neodlučna, ali ipak je dala prijedlog – Lu Jakelić.

Image

Masked Singer

show
Hrvatska/ Južna Koreja - 2022
Subota u 20.15 sati
Voditelj
Antonija Blaće
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
USLAST!

'Večera za 5 na selu' seli se u Dalmaciji - upoznajte kandidate iz Primoštena i okolice!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba