Masked singer

Tko je ispod maske Torpeda? Neki smatraju da je Šajeta, a neki misle da je riječ o poznatom kuharu

Torpedo voli kuhati, šetati šumom, struju i rock - no ne znamo tko je on

RTL.hr
07.04.2022 08:30

Sve maske koje gledamo u showu ' Masked Singer ' su posebne i zanimljive, no Torpedo je privukao pažnju svih u studiju i pred TV ekranima. Svi se pitaju tko je ispod maske , ateorija je mnogo!

Pročitajte još
EKSKLUZIVNO - Jeste li spremni doznati tko je ispod maske? Pripreme za subotnji 'Masked Singer' u punom su jeku

Prvo, svi su primijetili da je vrlo otvoren i da se voli zezati: već u prvoj emisiji poljubio je Licitarsko Srce i zaprosio voditeljicu Antoniju Blaće, zbog čega je detetkivka Ida Prester čak posumnjala da je riječ o Antonijinu suprugu Hrvoju Brlečiću!

No prije pogađanja, pogledajmo još jednom sve tragove o Torpedu.

"Ja sam Torpedo i ovu masku odabrao sam zato što odgovara mom rokerskom senzibiletu i tehničkoj struci. Volim rock glazbu, žestoke gitare i zato želim u ovoj emisiji pokazati kako treba izgledati pravi hrvatski pjevač na estradi, a s druge strane sam dijete cvijeća, sunca, celera... A čim dođe proljeće, u meni je nemir. Znate što još volim? Restorane i kuhanje. U mom loncu se uvijek nešto kuha. A sad sam zakuhao nove planove - da se torpediram do finala", rekao je Torpedo.

U videu se mogu vidjeti još nevrijeme, bušilica, struja, znak mira, ružine latice te lonac sa šparogama.Kao govorni trag, Torpedo je rekao sljedeće: "Često volontiram po šumama."

Voditeljici Antoniji dao je i osobni predmet, narukvicu (koju je ona stavila na ruku i nije mogla skinuti, no dobro sad. :)

Detektivi su bili prilično zbunjeni svime što su čuli pa su zbunjujući bili i njihovi prijedlozi zvijezda koje bi se mogle naći ispod maske Torpeda.

Antonija Mandić prvo je mislila kako bi Torpedo mogao biti Tiho Orlić, a kasnije joj je izgledao i kao kuhar David Skoko. Borko i Enis misle da se ispod limenog kostimaskriva Mrle iz grupe Let 3, a Ida se kasnije predomislila i ustvrdila da je pod maskom Šajeta.

Što vi mislite, tko je ispod maske? Recite nam u komentarima, a 'Masked Singer' gledajte i ove subote u 20.15 na RTL-u!