Masked singer

Tko je Torpedo? Nakon što je poljubio Licitarsko Srce, otkrio: 'Očekujem da će se žene dosta interesirat'...

Torpedo je u prvoj emisiji pred svima poljubio Licitarsko Srce te kleknuo i zaprosio voditeljicu Antoniju Blaće

RTL.hr
14.04.2022 18:30
Pročitajte još
Torpedo otkrio novi trag: 'Volim restorane i kuhanje!'

"Ja sam Torpedo i ovu masku odabrao sam zato što odgovara mom rokerskom senzibilitetu i tehničkoj struci. Volim rock glazbu, žestoke gitare i zato želim u emisiji pokazatikakotreba izgledati pravi hrvatski pjevač na estradi. A s druge strane sam dijete cvijeća, sunca, celera. Čim dođe proljeće u meni je nemir. Znate što još volim? Restorane i kuhanje. U ovom loncu se uvijek nešto kuha, a sad sam zakuhao druge planove - da se torpediram do finala", rekao je Torpedo u prvoj emisiji, kada je pjevao dvije pjesme: "Željo moja" Doris Dragović i "Dirliju" Crvene Jabuke .

Često volontiram po šumama", otkrio je kasnije detektivima Torpedo koji je pred svima poljubio Licitarsko Srce te kleknuo i zaprosio voditeljicu Antoniju Blaće .

A sada je dao novi trag: "Sa srcem sam se odmah zavolio i tu su se odmah rodile neke iskre... Očekujem da će se žene dosta interesirat' za mene."

Moćan i jedinstven, Torpedo je inspiriran prvim torpedom na svijetu izumljenim u Rijeci 1866. godine.Torpedo osvaja svojim bogatim crno-srebrnim kostimom, a njegovi će ''ubojito'' sjajni performansi na noge podići i one najuspavanije.

A tko je ispod maske, recite na u komentarima!