Play ponuda
Play ponuda
PREDIVNA

WOW! Jednostavno blista- Nikolina Pišek otvorila je četvrtu emisiju uživo u fascinantnoj kombinaciji!

Krenula je četvrta emisija uživo, a voditeljica nikolina Pišek zablistala je u disco izdanju

RTL.hr/ 1.4.2023. u 20:43
Play ponuda

Prekrasna je! Voditeljica Nikolina Pišek otvorila je četvrtu emisiju uživo 'Masked Singera'. I ovaj put nas je zadivila svojom neobičnom kombinacijom koja joj odlično pristaje.

"Dobrodošli u 'Masked Singer' ljudi, vaš omiljeni show!", pozdravila je Nikolina Pišek publiku pred malim ekranima, a potom pozdravila panel detektiva - Antoniju Blaće, Nives Celzijus, Sašu Lozara i Borka Perića.

U dosadašnjim emisijama uživo otkrili smo predivnu masku Dine pod kojom se sakrila Nika Fleiss, u drugoj nas epizodi nisu uspjeli preveslati nosioci olimpijskih i svjetski zlatnih medalja - braća Sinković koji su istaknuli važnost oralne higijene u maski Paste i Četkice, a ispod prekrasne Flamingice, u trećoj emisiji uživo, skrivala se Sementa Rajhard koja je iznenadila sve u studiju, osim prijateljice Nives Celzijus.

Večeras nastupaju maske iz skupine B- tajanstvena Pantera, simpatičan Tovar, senzacionalna Kraljica, presladak Vrtni patuljak i očaravajući Joker!

Koja će maska napustiti show i hoće li detektivi odgonetnuti tko to pjeva ispod maske, pratite uživo na RTL-u i na PLAYU!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
WOW!

SPEKTAKL! Blista poput sirene: Nikolina Pišek otvorila je drugu emisiju 'Masked Singera'!

Play ponuda

Više s weba