Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SITUACIJA SE KOMPLICIRA

'Miriše na ljubav': Eda izbjegava Serkana, a Selin pokušava sabotirati Cerenin plan

Globalna poslastica 'Miriše na ljubav' od ovog tjedna u dvije epizode od ponedjeljka do petka.

Image
RTL.hr/ 26.7.2022. u 11:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U sinoćnje dvije epizode gledali smo kako Serkan poziva tim, uključujući Edu, u svoju kuću da provjeri ostvaruju li se poslovni ciljevi. Melek odluči reći Edi da se viđa sa Serkanovim suparnikom Kaanom, koji pak provodi svoj plan u djelo, dok Serkan za sve okrivljuje Edu. Ferit prisluškuje Pırıla i Selin.  

Melek priča Ayfer o Edi i Serkanu, a Eda s prijateljima pokušava otkriti tko im je ukrao dizajn. Ferit zove Kaana i traži od njega da pronađe izlaz iz situacije u kojoj su se našli. Serkan mora nagovoriti Engina da pozove Edu na posao, a Ferit nađe Serkanovu poruku.  

Što nas čeka večeras?

24. epizoda  

Eda izbjegava Serkana, a Selin pokušava sabotirati Cerenin plan. Ayfer dopušta Erdemu da ostane u kući kako bi se više viđao s Fifi. Selin i Eda se svađaju oko Serkana, a Alptekin iznenadi Aydana.  

25. epizoda  

Eda i Ferit prisluškuju Selin i Serkana, a Ferit prizna Edi nešto važno. Melek i njezini prijatelji shvate neke stvari o Kaanu, dok Alptekin posjećuje Serkana na radnom mjestu. Fifi i Melek provode svoj plan u djelo.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
FOTOGRAFIJE SA SETA

Tajne seta serije 'Miriše na ljubav': Serkan i Eda iskreno su se zaljubili, a turska produkcija razlikuje se od američke

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba