Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
U 21.15 SATI

'Miriše na ljubav': Ekskluzivno donosimo sadržaj svih epizoda ovog tjedna

Image
RTL.hr/ 4.7.2022. u 11:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ponedjeljak

Eda i Serkan nastavljaju sa svojim tajnim planom te i dalje glume da su zaručeni… Eda poziva svog zaručnika Serkana na večeru kod svoje tete Ayfer s kojom je jako povezana i koja ju je odgojila kad je ostala bez roditelja. U isto vrijeme, Serkan gubi vrlo važan projekt zato što se u realizaciju upetljao Kaan, njegova najveća konkurencija u poslu. Hoće li mu Eda uspjeti pomoći?

Utorak

Kaan stiže u posjet Edi, a ljubomornog  Serkana iznenadi njihovo poznanstvo. Eda mu objašnjava kako joj je pomogao kad joj je puknula guma na automobilu, no Serkan svejedno misli kako Kaan ima nekakav skriveni plan. Eda pomaže Serkanu dovršiti važan projekt. Sve je spremno za proslavu njihovih zaruka s obitelji i prijateljima, a na slavlje stiže i Selin spremna na nove provokacije… Eda nenadano naleti na Serkanova oca, ne znajući o kome je riječ. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Srijeda

Serkanovi ishitreni postupci ljute njegova oca Alptekina tako da njih dvojica nastavljaju sa sukobima i nerazumijevanjem. Selin i dalje zapravo nije sigurna osjeća li još što prema Serkanu, no kemija između njega i Ede sve je očitija, a ona postaje sve ljubomornija. Kad ostanu sami, Eda i Serkan ne mogu sakriti međusobnu netrpeljivost, ali ne žele si ni priznati kako to sve više sliči na svađu pravog ljubavnog para.

Upravo se čita

Image
DRAMA SE NASTAVLJA

Kandidati iznenađeni što Saša želi ostati: 'Traži medijski prostor i pažnju i voli te kamere više od ičega!'

Četvrtak

Serkana plaše iskreni osjećaji koje razvija prema Edi pa je počne izbjegavati i sve teže dopušta da dopre do njega. U to vrijeme Kaan se sve više približava Edinim prijateljima i sve je izglednije da je Serkan bio u pravu te da njegove namjere nisu čiste… No i Eda se sve više upetljava u svoje laži, naime, kako bi Selin napravila još ljubomornijom, svima priča da su Serkan i ona odlučili napraviti korak dalje te da planiraju zajednički život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Petak

Edine prijateljice u gradu slučajno ugledaju Serkana i Selin na zajedničkom ručku. Šokirane, razmišljaju o tome trebaju li to reći Edi i zna li ona uopće s kim se nalazi njezin zaručnik. Selin preispituje Serkanove namjere s Edom, odnosno, želi se uvjeriti je li je on u potpunosti prekrižio ili još ima nade za njihovo pomirenje. Serkan predstavlja Edu svome ocu Alptekinu, ne znajući da su se njih dvoje već susreli.

Image

Miriše na ljubav

romantična dramska serija
Turska - 2020
Ponedjeljak - nedjelja u poslijepodnevnom terminu
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ljetna poslastica

Strastvena studentica i arogantni poduzetnik – upoznajte glavne likove serije 'Miriše na ljubav' koji će vas osvojiti!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba