Play ponuda
Play ponuda
U 21.15

'Miriše na ljubav': Evo što nas čeka ovoga tjedna u novim epizodama!

Globalnu hit seriju pratimo u dva nastavka svake večeri!

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 1.8.2022. u 11:15
Play ponuda

Ponedjeljak

32. epizoda 

Engin i Pırıl izlaze na večeru, no pojavljuje se netko koga nisu očekivali. Selin prisluškuje Serkanov telefonski razgovor s Enginom. Serkan daje Selin odgovor koji nije očekivala. Engin posjećuje Ceren na radnom mjestu. 

33. epizoda 

Serkan odvodi Edu iz njezine kuće, a Ayfer o njoj pronađe nešto važno. Serkan ima važnu molbu za Engina. Leyla kaže Edi nešto važno o Serkanu. Eda se javlja na važan telefonski poziv. 

Utorak

34. epizoda 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Aydan je zabrinuta za Serkana pa zove Selin dok Seyfi zove Edu. Ayfer sve objašnjava Fifi i Melek. Serkan se prisjeća prošlosti, a Engin sazna nešto važno o Ceren. 

35. epizoda 

Alptekin otkriva Aydan tajnu iz prošlosti. Eda otkriva Selin nešto važno o Serkanu, dok Engin pronalazi način da se ispriča Pırılu. Serkan želi posljednji put razgovarati licem u lice s Edom prije nego što ona ode. 

Srijeda

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
UŽIVAJTE

Kod Maje je najviše pohvala bilo za desert: Donosimo recept za čokoladnu rapsodiju s narančom

36. epizoda 

Eda objašnjava prijateljima zašto nije otišla te pokušava naći način kako da se nađe sa Serkanom. Selin ugelda nešto šokantno, do Alptekin prisluškuje Seyfija i Aydana. 

37. epizoda 

Serkan i Eda razgovaraju s Erdemom dok Ayfer odlazi u posjet firmi. Serkanu je teško raditi zbog Ede. Ceren otkrije Pırılu nešto važno o Enginu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Četvrtak

38. epizoda 

Ferit prisluškuje Serkana i Selin te otvara svoje srce Ceren. Fifi daje Melek nekoliko savjeta oko aplikacija za spojeve. Svi se spremaju za vjenčanje Ferita i Selin. Alptekin pronalazi nešto od presudnog značaja o Edi. 

39. epizoda 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Ferit napravi nešto neočekivano na vjenčanju. Alptekin prisluškuje Edu i Serkana, a Eda napokon sve objašnjava svojim prijateljima. Selin govori Serkanu nešto važno o kompaniji.

Petak

40. epizoda 

Vijesti se brzo šire firmom. Ferit objašnjava zašto je ceremoniju prepustio Selin dok Efe Akman dolazi u tvrtku na sastanak. Ayfer posjećuje Aydana. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

41. epizoda

Serkan objašnjava svojoj obitelji kakav je njegov odnos s Edom, a Eda isto objašnjava svojima. Ayfer postavlja uvjete oko Serkanove i Edine veze, baš kao i Aydan.

Image

Miriše na ljubav

romantična dramska serija
Turska - 2020
Ponedjeljak - nedjelja u poslijepodnevnom terminu
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NE PROPUSTITE!

VIDEO - 'Miriše na ljubav' od 27. lipnja u 21.15 na RTL-u: Pogledajte prve kadrove globalnog hita!

Play ponuda

Više s weba