Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
OD PONEDJELJKA DO PETKA

'Miriše na ljubav' od danas gledamo na glavnom kanalu u 17.10 sati te na Kockici u 21.50 sati!

Ove jeseni RTL je najavio promjene termina emitiranja svojih prepoznatljivih informativnih emisija i formata, a jedan od njih je i turska serija 'Miriše na ljubav' koja se od ponedjeljka, 26. rujna na glavnom kanalu RTL-a kreće emitirati već u poslijepodnevnom terminu od ponedjeljka do petka u 17.10 sati.

Image
RTL.hr/ 26.9.2022. u 9:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

A kako je RTL-u mišljenje gledatelja uvijek iznimno važno, baš kao i povratna informacija o formatima koju dobiva od njih putem društvenih mreža i drugi platformi, upravo na njihov zahtjev, brojni će fanovi svoju omiljenu seriju od ponedjeljka, osim poslijepodne, i dalje moći pratiti u večernjem terminu, ali na kanalu RTL Kockica.

Naime, aktualna epizoda turske serije 'Miriše na ljubav', emitirana na glavnom kanalu u 17.10 sati, bit će prikazana isti dan i na RTL Kockici u terminu od 21.50 sati, od ponedjeljka do petka.

Uz to, na RTL-ovoj platformi PLAY, kao i dosad, aktualne epizode gledatelji mogu pogledati besplatno do sedam dana nakon prikazivanja.

Miriše na ljubav (15).jpg

Miriše na ljubav (15).jpg

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Serija 'Miriše na ljubav' globalni je megahit koji je 8. srpnja 2020. premijerno prikazan na Foxu, a pratili su je gledatelji u više od 25 zemalja na gotovo svim kontinentima. Zahvaljujući zanimljivoj ljubavnoj priči, odličnoj postavi te predivnim lokacijama, ali i činjenici da su glavni glumci svoj strastveni odnos iz serije prenijeli i u stvaran život, ubrzo je postala jedna od najgledanijih turskih serija, a isto se dogodilo i u Lijepoj Našoj nedugo nakon početka emitiranja ovoga ljeta. Serija je postala ljetni hit uz pravu vojsku hrvatskih obožavatelja.

Radnja serije prati skromnu, ali impulzivnu djevojku Edi Yıldız (Hande Erçel) koja je rano ostala bez roditelja pa se odmalena naučila boriti sama za sebe i svoje snove te uspješnog, pomalo arogantnog i egocentričnog poduzetnika Serkanu Bolatu (Kerem Bürsin) kojeg kroz život vodi logika i razum. Kako bi oboje dobili ono što žele - Eda svoju priliku za stipendijom, obrazovanjem i boljim životom, a Serkan svoju bivšu djevojku koja se iznenada zaručila s drugim, pristaju na nesvakidašnji dogovor - odluče se pretvarati da su zaručeni, no pravi zaplet počeli su tek tada jer iskreni osjećaji i prava ljubav polako isplivavaju na površinu.

Upravo se čita

Image
kakva ljubavna priča!

Kristijan o svojoj zaručnici: 'Ludo sam zaljubljen! Upoznali smo se na sezoni prije sedam godina'

Nove intrige, dramu i ljubavne zaplete između fatalnog Serkana i zavodnice Ede brojni gledatelji i dalje mogu pratiti na RTL-u – na glavnom kanalu od ponedjeljka do petka u 17.10 sati te na Kockici od ponedjeljka do petka u 21.50 sati.

Image

Miriše na ljubav

romantična dramska serija
Turska - 2020
Ponedjeljak - petak u 21.15 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
OD 21:15 SATI

Što vas danas očekuje u seriji 'Miriše na ljubav'? Serkan odluči priznati Edi zašto ne želi djecu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba