Ostalo

NAPETOST U NOVOJ SEZONI! Serkan i Eda ne žele popustiti u svojim čvrstim uvjerenjima

U nastavku vam donosimo što vas čeka u popularnoj seriji 'Miriše na ljubav'

RTL.hr
15.11.2022 16:00

U jučerašnjoj epizodi vidjeli smo da su Eda i Serkan prekinuli. Iako žive odvojeno, njihovi životi ponovno će se ispreplesti.

Što nas čeka danas?

Serkan i Eda su tvrdoglavi i nitko ne želi popustiti u svojim čvrstim uvjerenjima. Aydan pokušava razgovarati sa Serkanom o njegovoj odluci. Kao rezultat Serkanova iznenadnog posjeta, Eda moli Melek za pomoć.

Propustili ste epizodu?

Propustili ste epizodu na TV-u? Epizode su dostupne 7 dana od emitiranja na TV-u, a sve emitirane epizode bit će dostupne u PLAY Premium planu. Radnja serije prati skromnu, ali impulzivnu djevojku Edi Yldz (Hande Erçel) koja je rano ostala bez roditelja pa se odmalena naučila boriti sama za sebe i svoje snove te uspješnog, pomalo arogantnog i egocentričnog poduzetnika Serkanu Bolatu (Kerem Bürsin) kojeg kroz život vodi logika i razum. Kako bi oboje dobili ono što žele - Eda svoju priliku za stipendijom, obrazovanjem i boljim životom, a Serkan svoju bivšu djevojku koja se iznenada zaručila s drugim, pristaju na nesvakidašnji dogovor - odluče se pretvarati da su zaručeni i tad počinje pravi zaplet ove planetarno popularne serije.

Miriše na ljubav