Ostalo

POSLJEDNJA EPIZODA PRVE SEZONE! Što nas danas čeka u 'Miriše na ljubav'?

U nastavku vam donosimo što vas čeka u popularnoj seriji 'Miriše na ljubav'. Sve je spremno za veliko finale, a već od ponedjeljka pratite drugu sezonu popularne serije

RTL.hr
11.11.2022 10:15

U jučerašnjoj epizodi vidjeli smo kako se Eda i Serkan pokušavaju naviknuti na život u kamp-prikolicama. S druge strane, Piril i Engin pokušali su doznati spol djeteta. Eda je bila ljubomorna na glumicu koja je flertovala sa Serkanom.

Što nas danas čeka?

Premještanje filmskog seta događa se uz Erdemovo dopuštenje, stvari u tvrtki postaju zbunjujuće. Eda si daje truda da spriječi Serkanovo pojavljivanje u romantičnim prizorima na filmu. Püren, opsjednuta Serkanom, pokušava čak hipnotizirati Edu.

Propustili ste epizodu?

Propustili ste epizodu na TV-u? Epizode su dostupne 7 dana od emitiranja na TV-u, a sve emitirane epizode bit će dostupne u PLAY Premium planu. Radnja serije prati skromnu, ali impulzivnu djevojku Edi Yldz (Hande Erçel) koja je rano ostala bez roditelja pa se odmalena naučila boriti sama za sebe i svoje snove te uspješnog, pomalo arogantnog i egocentričnog poduzetnika Serkanu Bolatu (Kerem Bürsin) kojeg kroz život vodi logika i razum. Kako bi oboje dobili ono što žele - Eda svoju priliku za stipendijom, obrazovanjem i boljim životom, a Serkan svoju bivšu djevojku koja se iznenada zaručila s drugim, pristaju na nesvakidašnji dogovor - odluče se pretvarati da su zaručeni i tad počinje pravi zaplet ove planetarno popularne serije.

Miriše na ljubav