Ostalo

Poznata turska glumica Neslihan Yeldan o glumačkom paru: 'Hande svi cijene na setu, a Kerem je sladak kao...

Tursku glumicu Neslihan Yeldan hrvatska publika zavoljela je u ulozi tetke Senem u seriji 'Istanbulska nevjesta', a sada uživaju u njezinoj interpretaciji jednog od najsloženijih likova serije 'Miriše na ljubav' - gospođe Aydan Bolat, majke glavnoga glumca Serkana Bolata...

RTL.hr
01.07.2022 19:15

Njezin lik nekima je simpatičan, drugima baš i ne, ali jedno je sigurno - svakom svojom novom scenom izmamit će osmijehe gledatelja. Na setu slovi kao glavna zabavljačica, kolege obožavaju raditi s njom, a i ona je puna hvale za mlade glumce koji su utjelovili zaljubljeni par Edu (Hande Erçel) i Serkana (Kerem Bürsin). Hande svi cijene na setu, organizirana je, profesionalna, a lijepa je kao da je naslikana", kaže Neslihan i nastavlja: A Kerem je sladak kao med, pravi džentlmen, pun poštovanja i organiziran u svemu. Uz to, uvijek je spreman na šalu i volim ga kao što su ga i gledatelji zavoljeli."

Neslihan Yeldan

Simpatična Neslihan Yeldan glumom se počela baviti čim je postala punoljetna i kaže kako nijednom nije požalila što je odabrala taj put iako u početku nije imala podršku roditelja. Dugo sam im to zamjerala, no nisam željela odustati od svojih snova i drago mi je da sam se na kraju izborila za sve što sam željela", kaže Neslihan kojoj je njezina upornost uvijek isplatila pogotovo kad je o majčinstvu riječ. Naime, razvedena i je o privatnom životu ne govori puno, samo da u njezinu životu postoji jedan kralj - njezin sin Aslan!

Neslihan Yeldan

Toliko sam sretna što sam njegova mama! Uz njega odrastam i učim svaki dan", rekla je je 53-godišnja glumica koja je ponosna što je njezin sin već glumio s njom u seriji. Odmalena je proveo puno vremena na setu i u kazalištu, a sad mi već govori kako će ići mojim koracima i postati glumac. Ipak, još je tinejdžer, pa ne znam hoće li ga to držati i dalje", rekla je glumica čiji je dnevni raspored uvijek pretrpan, ali ona uvijek pronalazi kvalitetno vrijeme za druženje s Aslanom i ne krije koliko se ponosi što su izgradili odnos pun poštovanja i razumijevanja. Kad sam postala majka, sve mi se potpuno promijenilo - i karakterne osobine i pogled na svijet! Majčinstvo je najljepši i najteži posao na svijetu zato što je najvažnije imati snage tu malu osobu odgojiti u dobrog čovjeka i izvesti na pravi put", kaže Neslihan koja jako voli i kuhanje, pa rado gostuje u kulinarskim emisijama, a i na društvenim mrežama rado dijeli recepte i savjete. Moja mama stvarno odlično kuha, ali mislim da sam sada bolja od nje! Ona uglavnom priprema turska tradicionalna jela, a ja sam počela istraživati sve kuhinje svijeta i kad god sam u inozemstvu, u potrazi sam za lokalnim specijalitetima. Mogla bih satima pričati o hrani", kroz smijeh kaže glumica koja ima još jednu veliku strast - modu! Iz te ljubavi razvio se i novi biznis koji pokreće - online trgovinu gdje će se prodavati odjeća koju sama dizajnira.

Neslihan Yeldan

Svestranu glumicu Neslihan Yeldan gledajte u ulozi majke lavice u seriji 'Miriše na ljubav' od ponedjeljka do petka od 21.15 sati na RTL-u!