Ostalo

Što nas danas čeka u 'Miriše na ljubav': Aydan doznaje tko je Kirazina prava majka

U nastavku vam donosimo što vas čeka u popularnoj seriji 'Miriše na ljubav'

RTL.hr
23.11.2022 11:15

U jučerašnjoj epizodi vidjeli smo kako Serkan želi ozbiljno razgovarati s Edom. Aydan priča Serkanu o čudnim stvarima koje vidi u hotelu. U međuvremenu, Kiraz i Serkan iz dana u dan postajusvebliži.

Štonasčeka danas?

Aydan doznaje tko je Kirazina prava majka. Pokušava Kirazi postaviti neka pitanja da bude sigurna, no stalno se netko pojavljuje. U međuvremenu, Serkan dajesveod sebe da mu se Eda vrati.

Propustili ste epizodu?

Propustili ste epizodu na TV-u? Epizode su dostupne 7 dana od emitiranja na TV-u, asveemitirane epizode bit će dostupne u PLAY Premium planu. Radnja serije prati skromnu, ali impulzivnu djevojku Edi Yldz (Hande Erçel) koja je rano ostala bez roditelja pa se odmalena naučila boriti sama za sebe i svoje snove te uspješnog, pomalo arogantnog i egocentričnog poduzetnika Serkanu Bolatu (Kerem Bürsin) kojeg kroz život vodi logika i razum.Kakobi oboje dobili ono što žele - Eda svoju priliku za stipendijom, obrazovanjem i boljim životom, a Serkan svoju bivšu djevojku koja se iznenada zaručila s drugim, pristaju na nesvakidašnji dogovor - odluče se pretvarati da su zaručeni i tad počinje pravi zaplet ove planetarno popularne serije.