Ostalo

Što nas danas čeka u 'Miriše na ljubav'? Napetost raste, a Serkan ima važnuponuduza Edu

U nastavku vam donosimo što vas čeka u popularnoj seriji 'Miriše na ljubav'

RTL.hr
09.11.2022 15:00

U jučerašnjoj epizodi vidjeli smo kako Serkan ima lijepo iznenađenje za Edu. Leyla je pokušala prekinuti Erdemovo djetinjasto ponašanje u kompaniji, a stigao je važan trenutak za kompaniju – sastanak s Kemalom.

Što nas čeka danas?

U Serkanovoj odsutnosti tvrtku vodi Erdem. Eda i Serkan ulove Kemala i Aydan u njihovoj igri. Serkan ima važnuponuduza Edu, što će ona učiniti?

Propustili ste epizodu?

Propustili ste epizodu na TV-u? Epizode su dostupne 7 dana od emitiranja na TV-u, a sve emitirane epizode bit će dostupne u PLAY Premium planu. Radnja serije prati skromnu, ali impulzivnu djevojku Edi Yldz (Hande Erçel) koja je rano ostala bez roditelja pa se odmalena naučila boriti sama za sebe i svoje snove te uspješnog, pomalo arogantnog i egocentričnog poduzetnika Serkanu Bolatu (Kerem Bürsin) kojeg kroz život vodi logika i razum. Kako bi oboje dobili ono što žele - Eda svoju priliku za stipendijom, obrazovanjem i boljim životom, a Serkan svoju bivšu djevojku koja se iznenada zaručila s drugim, pristaju na nesvakidašnji dogovor - odluče se pretvarati da su zaručeni i tad počinje pravi zaplet ove planetarno popularne serije.

Miriše na ljubav