Ostalo

Što vas danas očekuje u 'Miriše na ljubav'? Aydan je šokirana kada dozna tko je Serkanov otac

U nastavku vam donosimo što vas čeka u popularnoj seriji 'Miriše na ljubav'

RTL.hr
13.12.2022 17:15

U jučerašnjoj epizodi vidjeli smo kako se Serkan i dalje drži podalje od Aydan nakon svega što se dogodilo. Engin, s druge strane, još uvijek čuva svoju veliku tajnu od Piril. Eda i Serkan navikli su se na zajednički život. U međuvremenu, Deniz ne odustaje.

Što nas danas očekuje?

Aydan je šokirana kada dozna da je Kemal Serkanov otac. Kiraz govori roditeljima da želi brata ili sestru, no oni još uvijek nisu postali prava obitelj. Burak se prisjeća dana provedenog s Melek.

Propustili ste epizodu?

Propustili ste epizodu na TV-u? Epizode su dostupne 7 dana od emitiranja na TV-u, a emitirane epizode bit će dostupne u PLAY Premium planu. Radnja serije prati skromnu, ali impulzivnu djevojku Edi Yldz (Hande Erçel) koja je rano ostala bez roditelja pa se odmalena naučila boriti sama za sebe i svoje snove te uspješnog, pomalo arogantnog i egocentričnog poduzetnika Serkanu Bolatu (Kerem Bürsin) kojeg kroz život vodi logika i razum. Kako bi oboje dobili ono što žele - Eda svoju priliku za stipendijom, obrazovanjem i boljim životom, a Serkan svoju bivšu djevojku koja se iznenada zaručila s drugim, pristaju na nesvakidašnji dogovor - odluče se pretvarati da su zaručeni i tad počinje pravi zaplet ove planetarno popularne serije.