Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
od 21:15 sati

Što vas danas očekuje u 'Miriše na ljubav'? Aydan traži Ayferinu pomoć

U nastavku vam donosimo što vas čeka u popularnoj seriji 'Miriše na ljubav'

Image
Foto: Miriše na ljubav
RTL.hr/ 29.12.2022. u 12:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U jučerašnjoj epizodi vidjeli smo kako je Serkan zabrinut zbog Edine trudnoće. Engin i Piril moraju pronaći arhitekte za svoju novu tvrtku pa smisle novo kreativno rješenje. Čini se da je došlo do nesporazuma oko Edine trudnoće.

Što vas danas očekuje?

Piril i Engin moraju uvjeriti Serkana da nazove Nuray kako bi dobili projekt nazad. Aydan traži Ayferinu pomoć u ime svoje svekrve.

Propustili ste epizodu?

Propustili ste epizodu na TV-u? Epizode su dostupne 7 dana od emitiranja na TV-u, a emitirane epizode bit će dostupne u PLAY Premium planu. Radnja serije prati skromnu, ali impulzivnu djevojku Edi Yıldız (Hande Erçel) koja je rano ostala bez roditelja pa se odmalena naučila boriti sama za sebe i svoje snove te uspješnog, pomalo arogantnog i egocentričnog poduzetnika Serkanu Bolatu (Kerem Bürsin) kojeg kroz život vodi logika i razum. Kako bi oboje dobili ono što žele - Eda svoju priliku za stipendijom, obrazovanjem i boljim životom, a Serkan svoju bivšu djevojku koja se iznenada zaručila s drugim, pristaju na nesvakidašnji dogovor - odluče se pretvarati da su zaručeni i tad počinje pravi zaplet ove planetarno popularne serije.

Image

Miriše na ljubav

romantična dramska serija
Turska - 2020
Ponedjeljak - nedjelja u poslijepodnevnom terminu
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
TURSKA ZAVODNICA

Hande Erçel: Ljepotica u koju se zagledao Brad Pitt, no njoj su draži Ryan Gosling i Leonardo DiCaprio!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba