Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
od 21:10 sati

Što vas danas očekuje u 'Miriše na ljubav'? Ayfer doznaje tajnu koju je Aydan čuvala

U nastavku vam donosimo što vas čeka u popularnoj seriji 'Miriše na ljubav'

Image
Foto: Miriše na ljubav
RTL.hr/ 14.12.2022. u 12:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U jučerašnjoj epizodi vidjeli smo da je Aydan šokirana kada dozna da je Kemal Serkanov otac. Kiraz govori roditeljima da želi brata ili sestru, no oni još uvijek nisu postali prava obitelj. Burak se prisjeća dana provedenog s Melek.

Što vas danas očekuje?

Melek priznaje Edi da je zaljubljena u Buraka. Piril, Engin, Serkan i Eda saznaju da je sljedeća faza u natjecanju "dekadencija" pa se rivalstvo među parovima ponovno razbuktava. Ayfer doznaje tajnu koju je Aydan čuvala.

Propustili ste epizodu?

Propustili ste epizodu na TV-u? Epizode su dostupne 7 dana od emitiranja na TV-u, a emitirane epizode bit će dostupne u PLAY Premium planu. Radnja serije prati skromnu, ali impulzivnu djevojku Edi Yıldız (Hande Erçel) koja je rano ostala bez roditelja pa se odmalena naučila boriti sama za sebe i svoje snove te uspješnog, pomalo arogantnog i egocentričnog poduzetnika Serkanu Bolatu (Kerem Bürsin) kojeg kroz život vodi logika i razum. Kako bi oboje dobili ono što žele - Eda svoju priliku za stipendijom, obrazovanjem i boljim životom, a Serkan svoju bivšu djevojku koja se iznenada zaručila s drugim, pristaju na nesvakidašnji dogovor - odluče se pretvarati da su zaručeni i tad počinje pravi zaplet ove planetarno popularne serije.

Image

Miriše na ljubav

romantična dramska serija
Turska - 2020
Ponedjeljak - nedjelja u poslijepodnevnom terminu
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Globalni hit

Velika priča turskog 'it' para! Glavni junaci serije 'Miriše na ljubav' bili su u burnoj ljubavnoj priči i iza kamera

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba