Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
od 21:15 sati

Što vas danas očekuje u 'Miriše na ljubav'? Burak postaje sve ljubomorniji na Melek

U nastavku vam donosimo što vas čeka u popularnoj seriji 'Miriše na ljubav'

Image
Foto: Miriše na ljubav
RTL.hr/ 16.12.2022. u 15:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U jučerašnjoj epizodi vidjeli smo kako Eda doznaje istinu o Serkanovom ocu i mora je sakriti od Serkana. Burak postaje ljubomoran na Melek, što njoj daje nadu. Serkan je s pravom zabrinut zbog prvog školskog dana svoje kćeri

Što vas danas očekuje?

Bez Serkanova znanja Eda traži Kemalovu pomoć. Aydan smišlja kako zbližiti Kemala i Serkana. Burak postaje sve ljubomorniji na Melek.

Propustili ste epizodu?

Propustili ste epizodu na TV-u? Epizode su dostupne 7 dana od emitiranja na TV-u, a emitirane epizode bit će dostupne u PLAY Premium planu. Radnja serije prati skromnu, ali impulzivnu djevojku Edi Yıldız (Hande Erçel) koja je rano ostala bez roditelja pa se odmalena naučila boriti sama za sebe i svoje snove te uspješnog, pomalo arogantnog i egocentričnog poduzetnika Serkanu Bolatu (Kerem Bürsin) kojeg kroz život vodi logika i razum. Kako bi oboje dobili ono što žele - Eda svoju priliku za stipendijom, obrazovanjem i boljim životom, a Serkan svoju bivšu djevojku koja se iznenada zaručila s drugim, pristaju na nesvakidašnji dogovor - odluče se pretvarati da su zaručeni i tad počinje pravi zaplet ove planetarno popularne serije.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Nove epizode

'Miriše na ljubav': Velika svađa Serkana i Ede sve će promijeniti, a njoj će se dogoditi nešto jako loše

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba