Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Od 21:10 sati

Što vas danas očekuje u 'Miriše na ljubav'? Eda dozna istinu o Serkanovom ocu

U nastavku vam donosimo što vas čeka u popularnoj seriji 'Miriše na ljubav'

Image
Foto: Miriše na ljubav
RTL.hr/ 15.12.2022. u 12:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U jučerašnjoj epizodi vidjeli smo kako Melek priznaje Edi da je zaljubljena u Buraka. Piril, Engin, Serkan i Eda saznaju da je sljedeća faza u natjecanju "dekadencija" pa se rivalstvo među parovima ponovno razbuktava. Ayfer doznaje tajnu koju je Aydan čuvala.

Što vas danas očekuje?

Eda dozna istinu o Serkanovom ocu i mora je sakriti od Serkana. Burak postaje ljubomoran na Melek, što njoj daje nadu. Serkan je s pravom zabrinut zbog prvog školskog dana svoje kćeri.

Propustili ste epizodu?

Propustili ste epizodu na TV-u? Epizode su dostupne 7 dana od emitiranja na TV-u, a emitirane epizode bit će dostupne u PLAY Premium planu. Radnja serije prati skromnu, ali impulzivnu djevojku Edi Yıldız (Hande Erçel) koja je rano ostala bez roditelja pa se odmalena naučila boriti sama za sebe i svoje snove te uspješnog, pomalo arogantnog i egocentričnog poduzetnika Serkanu Bolatu (Kerem Bürsin) kojeg kroz život vodi logika i razum. Kako bi oboje dobili ono što žele - Eda svoju priliku za stipendijom, obrazovanjem i boljim životom, a Serkan svoju bivšu djevojku koja se iznenada zaručila s drugim, pristaju na nesvakidašnji dogovor - odluče se pretvarati da su zaručeni i tad počinje pravi zaplet ove planetarno popularne serije.

Image

Miriše na ljubav

romantična dramska serija
Turska - 2020
Ponedjeljak - nedjelja u poslijepodnevnom terminu
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Svaka mu čast

Tko će ovo znati? Znate li čime se Kerem Bürsin bavi u slobodno vrijeme?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba