Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
OD 21:15 SATI

Što vas danas očekuje u 'Miriše na ljubav'? Izgleda da je došlo do nesporazuma oko Edine trudnoće

U nastavku vam donosimo što vas čeka u popularnoj seriji 'Miriše na ljubav'

Image
RTL.hr/ 28.12.2022. u 15:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U jučerašnjoj epizodi vidjeli ste kako se Aydan ne može priviknuti na novi skromni život. Engin i Piril trebaju Serkanovu pomoć kako bi završili projekt pa se Eda trudi nagovoriti Serkana da im pomogne. Kiraz konačno dobije ono što želi.

Što vas danas očekuje?

Serkan je zabrinut zbog Edine trudnoće. Engin i Piril moraju pronaći arhitekte za svoju novu tvrtku pa smisle novo kreativno rješenje. Čini se da je došlo do nesporazuma oko Edine trudnoće.

Propustili ste epizodu?

Propustili ste epizodu na TV-u? Epizode su dostupne 7 dana od emitiranja na TV-u, a emitirane epizode bit će dostupne u PLAY Premium planu. Radnja serije prati skromnu, ali impulzivnu djevojku Edi Yıldız (Hande Erçel) koja je rano ostala bez roditelja pa se odmalena naučila boriti sama za sebe i svoje snove te uspješnog, pomalo arogantnog i egocentričnog poduzetnika Serkanu Bolatu (Kerem Bürsin) kojeg kroz život vodi logika i razum. Kako bi oboje dobili ono što žele - Eda svoju priliku za stipendijom, obrazovanjem i boljim životom, a Serkan svoju bivšu djevojku koja se iznenada zaručila s drugim, pristaju na nesvakidašnji dogovor - odluče se pretvarati da su zaručeni i tad počinje pravi zaplet ove planetarno popularne serije.

Image

Miriše na ljubav

romantična dramska serija
Turska - 2020
Ponedjeljak - nedjelja u poslijepodnevnom terminu
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SERKANOVA MAMA

Poznata turska glumica Neslihan Yeldan o glumačkom paru: 'Hande svi cijene na setu, a Kerem je sladak kao med!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba