Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
OD 21:15 SATI

Što vas danas očekuje u 'Miriše na ljubav'? Jeste li spremni za VELIKO FINALE?

U nastavku vam donosimo što vas čeka u popularnoj seriji 'Miriše na ljubav'

Image
Foto: Miriše na ljubav
RTL.hr/ 6.1.2023. u 15:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U jučerašnjoj epizodi vidjeli smo kako je Serkan zabrinut za Edu dok ona želi pobjeći od svega i raditi što god poželi. Melek nije sigurna želi li biti u vezi s Burakom. Piril i Engin su zabrinuti za posao.

Što vas danas očekuje?

Eda i Serkan odluče otići do planinarskog doma, no na putu im se pokvari auto. Edi počinju trudovi i Serkan je hitno mora odvesti u bolnicu. Iz različitih razloga svi se nađu u bolnici, no tamo nema Ede i Serkana.

Propustili ste epizodu?

Propustili ste epizodu na TV-u? Epizode su dostupne 7 dana od emitiranja na TV-u, a emitirane epizode bit će dostupne u PLAY Premium planu. Radnja serije prati skromnu, ali impulzivnu djevojku Edi Yıldız (Hande Erçel) koja je rano ostala bez roditelja pa se odmalena naučila boriti sama za sebe i svoje snove te uspješnog, pomalo arogantnog i egocentričnog poduzetnika Serkanu Bolatu (Kerem Bürsin) kojeg kroz život vodi logika i razum. Kako bi oboje dobili ono što žele - Eda svoju priliku za stipendijom, obrazovanjem i boljim životom, a Serkan svoju bivšu djevojku koja se iznenada zaručila s drugim, pristaju na nesvakidašnji dogovor - odluče se pretvarati da su zaručeni i tad počinje pravi zaplet ove planetarno popularne serije.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kemija na setu

Zvijezde serije 'Miriše na ljubav' Hande Ercel i Kerem Bursin tijekom snimanja priznali da su zajedno!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba