Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
od 17:10 sati

Što vas danas očekuje u seriji 'Miriše na ljubav'? Serkan i Kiraz su na putu da postanu najbolji prijatelji

U nastavku vam donosimo što vas čeka u popularnoj seriji 'Miriše na ljubav'

Image
Foto: Miriše na ljubav
RTL.hr/ 24.11.2022. u 11:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U jučerašnjoj epizodi vidjeli smo kako Aydan doznaje tko je Kirazina prava majka. Pokušava Kirazi postaviti neka pitanja da bude sigurna, no stalno se netko pojavljuje. U međuvremenu, Serkan daje sve od sebe da mu se Eda vrati.

Što nas danas očekuje?

Pokušavajući doznati njezino podrijetlo, Engin traži od Erdema da uzme čuperak Kirazine kose. Burakov interes za Edu počinje privlačiti Serkanovu pozornost. Serkan i Kiraz su na putu da postanu najbolji prijatelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Propustili ste epizodu?

Propustili ste epizodu na TV-u? Epizode su dostupne 7 dana od emitiranja na TV-u, a sve emitirane epizode bit će dostupne u PLAY Premium planu. Radnja serije prati skromnu, ali impulzivnu djevojku Edi Yıldız (Hande Erçel) koja je rano ostala bez roditelja pa se odmalena naučila boriti sama za sebe i svoje snove te uspješnog, pomalo arogantnog i egocentričnog poduzetnika Serkanu Bolatu (Kerem Bürsin) kojeg kroz život vodi logika i razum. Kako bi oboje dobili ono što žele - Eda svoju priliku za stipendijom, obrazovanjem i boljim životom, a Serkan svoju bivšu djevojku koja se iznenada zaručila s drugim, pristaju na nesvakidašnji dogovor - odluče se pretvarati da su zaručeni i tad počinje pravi zaplet ove planetarno popularne serije.

Upravo se čita

Image
OTKRILA SVE

Monika iz 'Pet spojeva tjedno' za RTL.hr: 'Mateo i ja nismo skupa, a s Goranom sam prijateljica, dolazi kod mene na ranč'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NOVA UZBUĐENJA

Što nas ovog tjedna čeka u 'Miriše na ljubav': Donosimo sadržaj svih epizoda!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba