Ostalo

Što vas danas očekuje u seriji 'Miriše na ljubav'? Serkan i Kiraz su na putu da postanu najbolji prijatelji

U nastavku vam donosimo što vas čeka u popularnoj seriji 'Miriše na ljubav'

RTL.hr
24.11.2022 11:15

U jučerašnjoj epizodi vidjeli smo kako Aydan doznaje tko je Kirazina prava majka. Pokušava Kirazi postaviti neka pitanja da bude sigurna, no stalno se netko pojavljuje. U međuvremenu, Serkan dajesveod sebe da mu se Eda vrati.

Što nas danas očekuje?

Pokušavajući doznati njezino podrijetlo, Engin traži od Erdema da uzme čuperak Kirazine kose. Burakov interes za Edu počinje privlačiti Serkanovu pozornost. Serkan i Kiraz su na putu da postanu najbolji prijatelji.

Propustili ste epizodu?

Propustili ste epizodu na TV-u? Epizode su dostupne 7 dana od emitiranja na TV-u, asveemitirane epizode bit će dostupne u PLAY Premium planu. Radnja serije prati skromnu, ali impulzivnu djevojku Edi Yldz (Hande Erçel) koja je rano ostala bez roditelja pa se odmalena naučila boriti sama za sebe i svoje snove te uspješnog, pomalo arogantnog i egocentričnog poduzetnika Serkanu Bolatu (Kerem Bürsin) kojeg kroz život vodi logika i razum.Kakobi oboje dobili ono što žele - Eda svoju priliku za stipendijom, obrazovanjem i boljim životom, a Serkan svoju bivšu djevojku koja se iznenada zaručila s drugim, pristaju na nesvakidašnji dogovor - odluče se pretvarati da su zaručeni i tad počinje pravi zaplet ove planetarno popularne serije.