Ostalo

Što vas očekuje u seriji 'Miriše na ljubav'? Donosimo sadržaj svih ovotjednih epizoda!

Eda i Serkan, zbog spora oko skrbništva, moraju provoditi vrijeme zajedno...

RTL.hr
05.12.2022 12:45

PONEDJELJAK

Nil i Engin odlučili su pomiriti Serkana i Edu. Serkan se naviknuo na ulogu oca. Aydan otvoreno govori Edi da želi skrbništvo nad Kiraz. Što će Eda učiniti nakon njezine izjave?

UTORAK

Ayfer vjeruje da Serkan glumi kako bi dobio skrbništvo. Aydan prikuplja dokaze za sud. Kiraz, s druge strane, pokušava popraviti odnos između majke i oca. Stiže dan odluke o dobivanju skrbništva. Tko će biti pobjednik?

SRIJEDA

Serkan i Eda, koji zbog spora oko skrbništva moraju provoditi vrijeme zajedno, pokušavaju se priviknuti na zajednički život. Kada Deniz želi otpustiti Kerema, Eda odluči dati otkaz. S druge strane, Ayfer i Aydan pokušavaju pridobiti Kiraz.

ČETVRTAK

Engin i Nil počinju sumnjati da se međusobno varaju. Kerem se pokušava naviknuti na Pinino društvo. Burak kaže Melek da se ne sjeća što se dogodilo te noći...

PETAK

Melek odlučuje promijeniti kafić i o tome razgovara s Burakom. Engin traži Serkanovu pomoć vezanu za tajnu koju skriva od Piril. Aydan saznaje da je i Kemal alergičan na jagode. Znači li to da je Kemal Serkanov otac?