Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
FOTOGRAFIJE SA SETA

Tajne seta serije 'Miriše na ljubav': Serkan i Eda iskreno su se zaljubili, a turska produkcija razlikuje se od američke

Epizode su se snimale dva tjedna prije nego što su prikazane na televiziji, a mlada ekipa na setu doprinijela je pozitivnoj atmosferi

Image
Foto: Miriše na ljubav
RTL.hr/ 11.12.2022. u 12:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Globalni hit 'Miriše na ljubav' zaludjela je gledatelje u više od 25 zemalja, pa tako i u Hrvatskoj. Jedan od glavnih razloga velikog uspjeha te serije svakako je i opuštena atmosfera koja je vladala tijekom snimanja, a kojoj su najviše pridonijeli glavni glumci Hande Erçel i Kerem Bürsin. Televizijska uspješnica prava je poslastica koja je zahvaljujući intrigantnoj ljubavnoj priči, odličnoj glumačkoj postavi, prekrasnim lokacijama i sjajnoj produkciji zaokupila pozornost gledatelja diljem svijeta te tako postala jedna od najgledanijih turskih serija. 

Iz produkcijskog tima tada su za turske medije komentirali kako Hande i Kerem snimaju mnogo romantičnih i intimnih scena, što je zasigurno dodatno rasplamsalo kemiju između glavnih glumaca. Nagađalo se i kako je Kerem ostavio svoju djevojku zbog Hande. Iako je par u početku negirao svoju vezu, kasnije su je oboje potvrdili te više nisu skrivali svoje zaljubljene osmijehe na setu, što se jasno vidi i na fotografijama uhvaćenima iza kamera tijekom snimanja scena. Uz to, pored glumačkih voda, Hande i Kerem dijele slične interese te imaju i sjajne karijere modela pa ih na društvenim mrežama prati na desetke milijuna ljudi, što svakako pridonosi svjetskom glasu ove serije.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/1a9b43ee-76da-11ed-a9a5-921714a37d9e/original

Izvor: Miriše na ljubav

Osim opipljive kemije između glavnih glumaca, na početku snimanja na setu je gotovo uvijek vladala opuštena atmosfera jer se cijela glumačka postava vrlo brzo sprijateljila pa su radne sate često pretvorili u zabavu. Osim omiljenih Hande i Kerema, ova turska hit-serija okupila je brojna poznata glumačka imena poput Neslihan Yeldan, Ahmeta Somersa, Evrim Dogan, Melise Dongel, Sitare Akbas, Elcin Afacan, Anila Iltera i Bige Onal.

Image
Maya Basol

FOTO Malena Kiraz iz 'Miriše na ljubav' nije samo glumica već se bavi i manekenstvom! A ima tek sedam godina...

Fotogalerija
Image
Maya Basol

FOTO Malena Kiraz iz 'Miriše na ljubav' nije samo glumica već se bavi i manekenstvom! A ima tek sedam godina...

Fotogalerija

Zanimljivo je kako se serija snimala tijekom 2020. godine, a njihov se način produkcije u potpunosti razlikuje od američkog. Važno je znati da se turske serije snimaju progresivno, a ne godinama unaprijed kao što je slučaj s američkim serijama. Svaki tjedan snimala se nova epizoda, a emitirala se jedan do dva tjedna kasnije na televiziji. Upravo to turskim serijama omogućuje da budu autentične i u skladu s vremenom, a jedina je bojazan da nešto ne pođe po krivu što se s 'Miriše na ljubav' nije dogodilo. Zanimljivo, snimanje ove turske serije okolo Istanbula krenulo je nekoliko mjeseci nakon što je proglašena pandemija koronavirusa.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/ec262c80-76da-11ed-9c5b-5a04ec724834/original

Izvor: Miriše na ljubav

Image

Miriše na ljubav

romantična dramska serija
Turska - 2020
Ponedjeljak - nedjelja u poslijepodnevnom terminu
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Svaka mu čast

Tko će ovo znati? Znate li čime se Kerem Bürsin bavi u slobodno vrijeme?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba