Ostalo

Tko će ovo znati? Znate li čime se Kerem Bürsin bavi u slobodno vrijeme?

Iako je u posljednje vrijeme jedan od najpopularnijih glumaca, Kerem Bürsin slobodno vrijeme provodi na najbolji mogući način

RTL.hr
12.12.2022 09:45

Glumac Kerem Bürsin , zvijezda hit serije 'Miriše na ljubav' osvojio je srca publike diljem svijeta, a zahvaljujući talentu i ljepoti postao je jedan od najpopularnijih turskih glumaca. Iako je o njegovom životu danas javno dostupno mnogo informacija – u nastavku vam donosimo nekoliko detalja, točnije, čime se bavio prije nego što je postao glumac, ali i što radi u slobodno vrijeme.

Kerem Bursin

Tijekom studiranja, radio je razne poslove. Održavao je teretanu, radio kao vozač, konobar te čistač. Nakon diplomiranja je neko vrijeme nastavio živjeti u SAD-u, a potom se odlučio vratiti u svoju zemlju. U Istanbulu su mu se redaleponudeza glumačke angažmane te je ubrzo postao jedan od omiljenih glumaca u Turskoj. Snimao je reklame, dobivao glavne uloge u serijama, postao je jedna od najvažnijih zvijezda u Turskoj.

Mnogi ne znaju kako Kerem svaki slobodan trenutak posvećuje humanitarnom radu te promicanju prava žena, a nedavno je postao ambasador pokreta HeForShe. Osim što se bavi humanitarnim radom, glumac ne krije kako obožava putovati, najviše se bavi bodybuildingom, a velika strast mu je nogomet. I da – ako vas zanima za koji klub zgodni glumac navija, odgovor je, kako kaže, jednostavan - Galatasaray.

Seriju 'Miriše na ljubav' gledajte od ponedjeljka do petka od 21:10 sati na RTL Televiziji te na Play Premiumu.