Ostalo

U 'Miriše na ljubav' glumi Serkanovu i Edinu kćer: Evo tko je preslatka sedmogodišnja Maya Basol

Maya Basol u 'Miriše na ljubav' glumi Serkanovu i Edinu kćer. Izuzev toga, kao sedmogodišnjakinja je poprilično zaposlena

RTL.hr
27.11.2022 13:30

U popularnoj turskoj seriji 'Miriše na ljubav' mlada glumica Maya Basol oduševila je svojom uvjerljivošću, pogotovo kako je maestralno odglumila uz bok planetarno popularnih zvijezda Hande Ercel i Kerema Bursina. Markantna djevojčica s prekrasnim crtama lica u seriji glumi Edinu i Serkanovu kćer Kiraz, a to je njezina prva velika uloga. Na casting za tu ulogu prijavilo se na tisuće djevojčica, a Maya ju je dobila jer nevjerojatno nalikuje glavnoj protagonistici.

Sedmogodišnja Maya na putu je da osvoji svijet - osim što je glumica, u Turskoj je i dječja influencerica i youtuberica. U prijevodu, bavi se zanimanjima novog doba. Na Instagramu, kojeg vodi njezina majka Asya, prati je više od dva milijuna ljudi, a na Youtubeu ima nešto više od deset tisuća pretplatnika. Na Instagramu je prava inspiracija pa najčešće pozira u raznim outfitima ili pak s obitelji, majkom, ocem i mlađom sestrom. Na YouTubeu pak s prijateljicama recenzira šminku za djecu, isprobava slastice ili ih radi s obitelji. Biti u centru pažnje joj je normalno, a svemu ju je naučila njezina majka koja se godinama bavila modelingom. Kad ne glumi, snima za YouTube ili pozira za Instagram, malena se bavi televizijskim reklamama. What a life , a tek je navršila sedam godina!