Play ponuda
Play ponuda
Kemija na setu

Zvijezde serije 'Miriše na ljubav' Hande Ercel i Kerem Bursin tijekom snimanja priznali da su zajedno!

Glavni glumci uspješne turske serije, koja od 27. lipnja počinje s prikazivanjem na RTL-u, dugo su poricali glasine o vezi koja se rodila na setu da bi naposljetku priznali kako ih je snimanje spojilo te da su ludo zaljubljeni!

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 18.6.2022. u 10:30
Play ponuda

Nije rijedak slučaj da se kemija sa seta ponekad prenese i u stvaran život, a upravo se to dogodilo omiljenom turskom glumačkom paru Hande Ercel i Keremu Bursinu tijekom snimanja globalnog hita 'Miriše na ljubav' (Sen Çal Kapımı). Naime, Hande i Kerem u toj televizijskoj uspješnici tumače glavne uloge - ona je Eda Yildiz, skromna, ali odlučna djevojka s mnogim snovima dok on glumi uspješnog i egocentričnog poduzetnika Serkana Bolata.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Glumci su u ulogama Ede i Serkana snimali mnogo romantičnih i intimnih scena, a djelatnici na setu uskoro su počeli primjećivati kako se među njima pojavljuje posebna ljubavna iskra koja se ne može odglumiti. Iako je par u počeku demantirao svoju prisnost, na proljeće 2021. otišli su na zajednički odmor na Maldive te na društvenim mrežama podijelili zajedničke fotografije i nakon povratka u Tursku priznali da su zajedno. Vijest o njihovoj vezi razveselila je mnoge obožavatelje serije koji su priželjkivali takav razvoj situacije.

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

„Istina je da smo se u ovom projektu jako zbližili i ludo zavoljeli. Vjerujemo jedno drugome, a privlačnost među nama gotovo je opipljiva“, izjavio je tada Kerem za turske medije, a o ljubavnom odnosu tog atraktivnog para pisalo se u tabloidima diljem svijeta.

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

Ipak, njihova je veza trajala nekih godinu dana, nakon čega je iznenada prekinuta početkom 2022. dok se pravi razlog njihova rastanka i dalje nagađa. Nakon prekida u različitim su medijima kružile glasine da je Hande pronašla novu ljubav, a Kerem otputovao u inozemstvo kako bi se posvetio novim projektima, no samo oni znaju pravu istinu.

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

Opipljivu kemiju između sjajnog glumačkog para Hande Ercel, u ulozi neodoljive Ede Yildiz, te Kerema Bursina, koji tumači arogantnog poduzetnika Serkana Bolata, pogledajte u planetarno popularnoj seriji 'Miriše na ljubav', koja s prikazivanjem počinje 27. lipnja, a možete je pratiti od ponedjeljka do petka u 21.15 sati samo na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
U 21.15 SATI

Što nas čeka idućeg tjedna u 'Miriše na ljubav'? Pogledajte video!

Play ponuda

Više s weba