Play ponuda
Play ponuda
ROCK I DALJE ŽIVI

Nakon Maneskina, na Eurosong stižu još jedni rockeri, ali ovog puta iz Bugarske

Ovaj bend već pet godina žari i pali Bugarskom, a surađivali su i sa svjetskim rock imenima poput Josepha Williamsa iz benda Toto

Image
Nikolina Zečić/RTL Exkluziv/ 30.4.2022. u 18:30
Play ponuda

Ove godine ponovno ćemo slušati rock n' roll na eurovizijskoj pozornici! Bend 'Intellegent Music Project' predstavljat će Bugarsku, a prije Eurosonga, posjetili su Lijepu našu i otkrili zanimljive anegdote s Mijom Dimšić i sve o prijateljstvu s Dinom Jelusićem.

Oni su Intelligent Music Project - bugarski predstavnici na ovogodišnjem Eurosongu. Rock n' roll nikad ne umire - s tom se rečenicom grupa Maneskin zahvalila na pobjedi, a s njima se slažu i akteri naše priče.

"Ako mi ne pobijedimo, glasao bih za Miju iz Hrvatske, naravno! Guilty pleasure! Za Konstraktu iz Srbije, za Sama iz UK-a, Moldavci su super. Imali smo priliku upoznati Miju na predpartyima u Londonu, Amsterdamu i Tel Avivu. Jako je draga", rekao je Ronnie Romero.

"Bila je jedna smiješna situacija. Kad smo bili na press konferenciji za različitim stolovima, počeli smo razgovarati i otišao sam za njezin stol. Novinari su mislili da smo zajedno i počeli nam postavljati pitanja, a oni su rekli da izgledamo dobro zajedno, da tako i ostanemo!", prisjetio se Biser Ivanov.

"Na letu iz Tel Aviva u Amsterdam sjedila je kraj mene, ali spavala je cijelo vrijeme! Bio je rani let!", dodao je.

Ovaj bend već pet godina žari i pali Bugarskom, a surađivali su i sa svjetskim rock imenima poput Josepha Williamsa iz benda Toto. Također, prijatelji su i s Dinom Jelusićem koji se u Los Angelesu priprema za turneju s Whitesnakesima.

"On je jako dobar prijatelj, Dino je mlad i talentiran glazbenik. Jako sam sretan što nastavlja karijeru s Whitesnakeom, neki dan smo pričali i rekao sam mu da ću biti u Zagrebu pa možemo otići na piće, ali je u Los Angelesu. Bio sam razočaran, sad ga malo mrzim!", našalio se Ronnie Romero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Iako za ovog šaljivca mnogi misle da je iz Bugarske, Ronnie Romero je Čileanac sa španjolskim državljanstvom koji se odselio u Rumunjsku zbog ljubavi s menadžericom Korinom, a radi u Bugarskoj.

"Jako je prirodna veza jer kome možeš više vjerovati nego svojoj zaručnici ili supruzi da ti vodi posao", priznao je Ronnie.

Očito vrijedi ona - iza uspješnog muškarca stoji još uspješnija žena! Osim što pjeva za bugarski bend, ovaj 40-godišnjak je vokal i grupe Rainbow kojeg je osnovao Ritchie Blackmore, osnivač Deep Purplea.

"Sjećam se da tad uopće nisam imao posao. Odjednom, dobio sam poruku! I bilo je smiješno jer je bila prazna poruka. Pisalo je da je od Ritchiea Blackmorea, a poruka prazna! I dobio sam drugu poruku od njegove žene koja je rekla da mi je htio poslati poruku, ali nije dobar s tehnologijom. Gledali su moja videa kako pjevam - htjeli su me u bendu i to je to!", kazao je Romero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
'KRIVO SHVAĆENO'

Drago za RTL.hr o izlasku iz 'Superpara' i odnosu s Tomislavom: 'Nisam dvoličan, poludio sam zbog pravila'

Sve ostalo je povijest. A onu zagrebačku, Ronnie i gitarist Biser Ivanov odlučili su istražiti ulicama metropole.

"Što je ovo?", pitao se pjevač Ronnie.

"Mislim da je barometar… Za mjerenje pritiska", pojasnio je Biser.

"Veoma je umjetnički napravljeno. Ja sam rođena u Zagrebu i imam prekrasne uspomene… Sad je ''spring time'', to zovemo proljeće!", pojasnila je rođena Zagrepčanka bugarskim rockerima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"On je general iz vojske koji je umro u ratu… To je sigurno!", rekao je Ronnie gledajući u kip bana Jelačića.

"Zaželjet ću želju: želim da pobijedimo na Euroviziji!", kazao je pored Manduševca.

Iako nije Fontana di Trevi, zagrebački Manduševac također prima dobre želje! Držimo fige da se i ostvare!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PROZVAO IH VARALICAMA

Karmela i Tomislav za RTL.hr o incidentu u 'Superparu': 'Napao je da ne mora Anamarija i da ispadne mačo'

Play ponuda

Više s weba