Ostalo

'Jole je veseljak i publika ga obožava! Njegova energija i moje iskustvo prava je kombinacija!'

Sanja Doležal, voditeljica showa Nikad nije kasno", kazala je kako ni u jednom trenutku nije sumnjala u svog suvoditelja Joška Čagalja, koji je široj javnosti poznatiji pod nadimkom Jole.

Press
01.04.2017 16:00

"Jole je super veseljak, koji se vrlo brzo snašao kao voditelj. Voli poslušati savjet, a publika ga obožava. Uvijek mogu zamisliti da radim emisiju 'Nikad nije kasno' s novim kolegom, no mislim da je ipak njegova energija i moje iskustvo prava kombinacija!" - otkrila je Sanja, te dodala da su im najvažnije pripreme bile upoznavanje kandidata i ostvarivanjebliskosti s njima, kako bi se natjecatelji glazbenog showa mogli ugodnije osjećati i imali više povjerenja u njih.

Fotogalerija devete emisije 'Nikad nije kasno'

"Svi su oni predivni ljudi! S nekima sam se baš napričala i zbližila. Divim im se u svakom slučaju" - dodaje voditeljica, koja se nije mogla odlučiti među kandidatima koji su ju posebno iznenadili. "Obožavam Elizabetu Vrban, koja sam i nagovorila da se prijavi u show, jer njezina količina životne radosti je prava inspiracija. Draga mi je i Boba, Irma, Regina...ma zapravo, svi su mi super!" - kazala je Sanja, koju smo uspjeli nagovoriti da nam otkrije kako je izgledao njezin prvi nastup.

"Naravno da se sjećam svog prvog nastupa s Fosilima. Bilo je to 18. listopada 1983. godine u Mariboru. Iskreno, umrla sam od straha i pobrkala sve tekstove" - otkrila je Doležal, te dodala kako ima nove projekte, kojima se raduje.

"U planu mi je jedna presivna emisija 'Sve za ljubav', čiji sam pilot snimila prije četiri godine. Ako seprojekt uspije realizirati, bit će predivno. Moram priznati da se baš tomu veselim!" - kaže Sanja Doležal, voditeljica prve sezone glazbeno natjecateljskog showa 'Nikad nije kasno'.

Finale "Nikad nije kasno",ne propustite sutra u 22:50 na RTL-u!