Ostalo

Krešimir Baričević, pobjednik "Nikad nije kasno": Vjerujem da su mi pobjedu donijele moje emocije

U finalu natjecateljskg -glazbenog showa RTL-a, Krešimir je osvojio publiku i žiri.

Press
03.04.2017 01:48

Sramežljiv i skroman 53-godišnji Krešimir Baričević, uvjerljivo je pobijedio u glazbenom showu 'Nikad nije kasno' . Krešo je oduševio sve prisutne svojom izvedbom pjesme 'You raise me up',i uspio rasplakati Petra Grašu.

"Osjećam se veličanstveno! Veoma polaskano i počašćeno, prvenstveno zatošto je priznanje došlood strane struke.Tu nije usamljen osjećaj mog ushićenja, većsekod menemiješaju i emociježala što sam ostavio iza sebe svojekolegice i kolege, za koje smatram da su neki od njihveliki vokalni virtuoze poput Regine, Snježane Demarin,Vladimira Matice iDarka Cerniara.Pretpostavljam da jemoja pobjeda bazirana na osjetljivosti same mojeinterpretacije, odnosno da su kod žirija presudile moje emocije koje sam prenio!" - zaključio je Krešimir, pobjednik prve sezone glazbeno natjecateljskog showa 'Nikad nije kasno'.

Baričević nije zadovoljan kako je izveo pjesmu u finalu, te kako kaže, najbolji nastup bilo mu je izvođenje pjesme 'If I only hadtime'. "Vrlomi je žao što sam napravio vokalne pogreškeufinalnoj verziji pjesme 'You raise me up'.Bilo mi je vrlo neugodno i odmah sam se ispričao žiriju zbog toga" - dodaje pobjednik, koji je još uvijek pod šokom pobjede.

"Još sam pod šokom i ne znam što bih napravio s 50 000 kuna. Pošto već moram odgovoriti na to pitanje, taj ću iznos podijeliti sa svojim dragim osobama jer ne želim sebi ostaviti cijeli iznos novca.Neke osobe imam u vidu, a moždaću sejoš nekihosoba sjetiti dok ću dolazitik' sebi od ovog veličanstvenog osjećaja!"-objašnjava Krešimir, te dodaje kako ga je Tonči Huljić pitao od kuda seže njegov vokal, kako bi mu bilo lakše napisati pjesmu.

"Pošto je on velik i iskusan kompozitor, priznajem da me malo strah kakvu će pjesmu napisati, no ne sumnjam u njega. Nadam se da će pjesma biti u mom melankoličnom stilu" - kaže Krešo, koji će nastaviti svoju 'karijeru' uličnog svirača, jer je za njega 'ulica' dio njegovog života. "U jednom sam gradu jednom ili dva puta godišnje, jer ne želim dosaditi ljudima" - dodaje.

U glazbeno-natjecateljskom showu 'Nikad nije kasno', imali smo prilike upoznati vrlo zanimljive ljude sa zanimljivim vokalnim sposobnostima, no samo je jedno pobjedničko mjesto, koje je, u prvoj sezoni showa osvojioKrešimir Baričević.

"Ipak je za neke stvarikasno, alinikad nije prekasno!" - mudro zaključuje pobjednik showa 'Nikad nije kasno'.