Ostalo

'Ponosna sam na sebe jer se stvarno nisam ničemu nadala!'

Natjecateljica showa 'Nikad nije kasno', aroma terapeutkinja Boba, otkrila je kakav je to osjećaj kada uspiješ doći do finala.

Press
31.03.2017 14:16

Slobodanka Boba Milušić , koja živi na Velom Lošinju, vrlo je ponosna što je uspjela doći do finala. Mada mi je pjevanje ljubav, a ne posao, uvijek se može bolje i više! Jako mi je drago i mogu reći da sam ponosna na sebe što sam došla do finala jer se stvarno nisam ničemu nadala!" – objasnila je otočanka Boba te dodala da su oba njezina nastupa bila dobra, no ipak je pjesma 'Amazing Grace' njezina molitva. Koju god pjesmu pjevala, pjevam je svim srcem i to mi je puno važnije nego sve pjevačke tehnike!" – zaključuje natjecateljica.

Bez obzira na to što Boba živi na otoku, u malom mjestu gdje svi sve znaju, susjedi i drugi ljudi prilaze joj češće, ljube ju, grle i govore joj da ih je uspjela rasplakati. To samo znači da samim uspjela prenijeti emocije, a to je ono najbitnije!" – objašnjava Slobodanka koja je također dobila upit da pjeva na humanitarnom koncertu i motosusretu.

Slobodanka je oduševljena i počašćena što je imala prilike doći do finala glazbeno-natjecateljskog showa 'Nikad nije kasno' i osim što se veseli novim prilikama, Boba je najsretnija što je drugim ljudima uspjela prenijeti 'to nešto', jer, kako kaže, pjeva iskreno i uistinu to osjeća.

Prošli je put Slobodanka uspjela prenijeti emocije na publiku, zahvaljujući pjesmi 'Amazing Grace', a što nam je pripremila u finalu, ne propustite saznati ove nedjelje u 22:50 sati na RTL-u!

Slobodanka Boba Milušić rođena je u gradiću Pirotu na jugu Srbije, kraj granice s Bugarskom, a po zanimanju je aroma-terapeut. Od 1981., nakon što je bila na razmjeni studenata u Velom Lošinju, taj je grad postao njezin dom. Glazbenu karijeru započela je 1985. godine pjevajući u bendu punih 10 godina.