Ostalo

'Potpuno drugačije izgledam na TV-u!'

Natjecatelj showa 'Nikad nije kasno', Darko Cerniar, otkrio je da je bio potpuno iznenađen kada je svoj nastup vidio na TV-u!

Press
31.03.2017 19:00

Nakon završetka showa 'Nikad nije kasno' Riječanin Darko Cerniar vidio je svoj nastup na TV-u i tek tada uočio gdje je griješio. Na televiziji izgledam potpuno drugačije. Da sam to mogao ranije vidjeti, ispravio bih neke stvari. Primjerice, bio bih malo opušteniji, a ne toliko ozbiljan. Naravno, da bar tada nisam bio bolestan, no vrijeme se ne može vratiti " – zaključio je Darko koji se oduvijek bavi glazbom, a u riječkoj klapi Intriga pjeva već pet mjeseci.

Klapa Intriga novoosnovana je muška klapa koja djeluje kao vokalno-instrumentalni sastav. Godine gažiranja u ponajboljim klapama Kvarnera dovele su ih do ostvarenja njihovog sna. U ovom sastavu počinju stvarati glazbu na način koji najviše vole i najbolje znaju. Spoj različitih muških karaktera doveo ih je do jedne nove glazbene priče u kojoj njeguju klapski repertoar preko obrada poznatih hrvatskih i svjetskih hitova. Radimo na novim stvarima te se na taj način pripremamo za ljeto! Volimo pjevati klapske hitove i obrade. To nas veseli!" – objašnjava 47-godišnji Riječanin, a kakva atmosfera vlada dok vas zabavlja klapa Intriga, često možete vidjeti na društvenim mrežama.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Darko Cerniar još je jedan u nizu kojeg ćemo imati prilike gledati u velikom finalu, u nedjelju u 22 sata. Hoće li Darko i ovog puta oboriti žiri svojim nastupom? Ne preostaje nam ništa drugo već pratiti veliko finale emisije 'Nikad nije kasno'.